Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ενας μάστερ σεφ στην Σκιάθο


Ενας μάστερ σεφ στην Σκιάθο    Ο κορυφαίος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος θα επιμεληθεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,  το μενού σε επιχείρηση που αναμένεται να ανοίξει σύντομα τις πύλες της στην Σκιάθο και συγκεκριμένα στην οδό Παπαδιαμάντη, το πιο πολυσύχναστο σημείο του νησιού.
Πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη επιχειρηματική πρωτοβουλία, στην οποία ο διακεκριμένος σεφ θα θέσει την εμπνευσμένη σφραγίδα του μέσω του μενού, το οποίο αναμένεται με ενδιαφέρον από τους λάτρεις της γαστρονομίας.
Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Σκαρμούτσο, ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός, χωρίς, ωστόσο, να υπεισέρθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

 Ο διάσημος σεφ τόνισε ότι έχει αποκομίσει άριστες εντυπώσεις από την περιοχή μας, δηλώνοντας «λάτρης της Αλοννήσου», ενώ ανέφερε παράλληλα  ότι έχει επισκεφτεί και τα τρία νησιά των Βορείων Σποράδων. «Είναι εξαιρετικά τα νησιά, όπως άλλωστε και το Πήλιο, το οποίο είναι από τα πιο αγαπημένα μου μέρη σε όλο τον κόσμο» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο ίδιος, για να προσθέσει «είναι πανέμορφα μέρη, τα οποία χρειάζονται την σωστή ανάπτυξη, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διακεκριμένος σεφ είναι εξαιρετικά αγαπητός στην περιοχή μας, καθώς επίσης και στα νησιά, ενώ παράλληλα οι Σκιαθίτες δηλώνουν ενθουσιασμένοι για την νέα συνεργασία που πραγματοποιείται στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου