Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ταινία του Γούντυ Αλλεν θα γυριστεί στην Σκιάθο



Ταινία του Γούντυ Αλλεν θα γυριστεί στην ΣκιάθοΗ Σκιάθος συγκαταλέγεται μεταξύ των περιοχών στις οποίες θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γούντι Αλλεν. Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος επισκέφτηκε πέρυσι την Σκιάθο, μαζί με στενούς του συνεργάτες, προκειμένου να δει από κοντά το νησί και να επιλέξει τα σημεία όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα.

 Ο Γούντι Αλλεν μετέβη με ελικόπτερο στην Σκιάθο, όπου παρέμεινε λίγα εικοσιτετράωρα, προκειμένου να γνωρίσει το περιβάλλον και τα τοπία που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην νέα του ταινία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα του ταινία ονομάζεται «Athens by Night» και πρωταγωνιστούν οι  Brad Pitt και Penelope Cruz. Το σενάριο της ταινίας αναφέρεται σε έναν Αμερικανό συγγραφέα ο οποίος ζει στην Πλάκα, κάτω από την Ακρόπολη και να γράφει ένα μυθιστόρημα για την ελληνική κρίση. Την Ελληνίδα αγαπημένη του, θα υποδυθεί η Penelope Cruz, ενώ τα περισσότερα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Πλάκα, στην Κεφαλονιά, τη Σκιάθο και τη Λέσβο. Ήδη βρίσκεται στη χώρα μας 11μελές συνεργείο του σκηνοθέτη, ενώ ο ίδιος αναμένεται να έρθει στις αρχές Μαΐου.


Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου