Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Επιτυχία, εμπειρίες και συμμετοχή

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο όμορφο νησί της Σκιάθου η διοργάνωση του 6ου Greek summer Camp του Kyokushinkai karate της χώρας μας όπου έδωσαν το παρών προπονητές και αθλητές τόσο της Πανελλήνιας Οργάνωσης όσο και του εξωτερικού.
Το εν λόγω Greek Summer Camp διεξήχθη από την Τετάρτη 8 Ιουλίου έως και την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ.



Επίσημος προσκεκλημένος δάσκαλος όπου δίδαξε στο Summer Camp είναι ο Παγκοσμίου Φήμης Ιάπωνας δάσκαλος Σιχάν Κατσουχίτο Γκοράι 6Dan Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Karate και μέλος της τεχνικής και εξεταστικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Οργάνωσης. Ο δημοφιλής δάσκαλος ήρθε στη χώρα μας για πρώτη φορά και δήλωσε πολύ ευτυχής που είχε την χαρά να επισκεφθεί ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας. Μοναδική εμπειρία για τους Ελληνες και ξένους συμμετέχοντες στο summer camp καθώς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ιάπωνα δάσκαλο και να μοιραστούν μαζί του τη μεγάλη εμπειρία και γνώση του στο δυναμικό στυλ του αγωνιστικού Kyokushinkai karate και παράλληλα τόσο των τεχνικών αυτοάμυνας και του παραδοσιακού Καράτε.
Ο Σιχάν Κατσουχίτο Γκοράι διατέλεσε επί σειρά ετών ως προσωπικός συνεργάτης του μεγάλου δασκάλου και Αρχηγού του Kyokushinkai Karate, Kancho Shokei Matsui 8Dan. Το 4ήμερο πρόγραμμα του Summer Camp περιλάμβανε 3 προπονήσεις ημερησίως συνδυάζοντας εκπαίδευση τόσο σε συνθήκες βουνού όσο και θάλασσας προσφέροντας στους συμμετέχοντες τον ιδανικό συνδυασμό του φυσικού περιβάλλοντος που μπορεί να προσφέρει το νησί της Σκιάθου!
Ολοι οι συμμετέχοντες πήραν δωρεάν συλλεκτικό μπλουζάκι και διπλώματα συμμετοχής του Kyokushinkai Karate υπογεγραμμένα από το μεγάλο Ιάπωνα Δάσκαλο και είχαν τη δυνατότητα αναμνηστικής φωτογραφίας μαζί του.
Στο εν λόγω 4ήμερο Summer Camp συμμετείχαν αθλητές της Πανελλήνιας Οργάνωσης καθώς τους προσφέρθηκε η μοναδική ευκαιρία εντός της χώρας μας να ζήσουνε την εμπειρία ενός Summer Camp ιδιαίτερα με τον Ιάπωνα Δάσκαλο χωρίς να ταξιδέψουνε στο εξωτερικό! Από το εξωτερικό συμμετείχαν αθλητές με τον Εκπρόσωπό τους από την Ουγγαρία. Κατά την παραμονή του στο Βόλο ο Γ. Γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης ΙΚΟ Kyokushinkaikan Shihan Katsuhito Gorai επισκέφθηκε μαζί με τον Εκπρόσωπο της χώρας μας κ. Ιωάννη Στεφάνου τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλη μας με σκοπό την ανάληψη ενός Διεθνούς Πρωταθλήματος της ΙΚΟ. Ενθουσιασμένος έμεινε ο μεγάλος Ιάπωνας Δάσκαλος από το επίπεδο των Ελλήνων αθλητών τόσο στο παραδοσιακό μέρος του Καράτε όσο και το αγωνιστικό.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 6ο Greek Summer Camp του Kyokushinkai karate πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις μαύρης ζώνης 3 Dan. Οι αθλητές που έλαβαν μέρος εξετάστηκαν και τις 4 ημέρες σε όλες τις βασικές τεχνικές (ΚΑΤΑ, ΡΕΝ ΡΑΓΚΟΥ), τεστ αντοχής, συνεχόμενα 100 κάμψεις, 100 τζαμπ νταουνς, 200 κοιλιακούς κ.λπ. Την τέταρτη ημέρα οι εξεταζόμενοι πέρασαν τη δοκιμασία των 30 Κούμιτε (συνεχόμενων αγώνων) του Kyokushinkai Karate με πλήρη επαφή, πρόκειται για τους 3 αθλητές από την Ουγγαρία Vivien Halasz, Tibor Illes και Lajos Makker.
Στο τέλος του Greek Summer Camp ο εκπρόσωπος της χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου βράβευσε με τιμητική πλακέτα το μεγάλο Ιάπωνα δάσκαλο Shihan Katsuhito Gorai για την προσφορά του στο 6ο Greek Summer camp καθώς και τον εκπρόσωπο της Ουγγαρίας Shihan Karoly Halasz για τη συμμετοχή του στο 6ο Greek Summer Camp. Ολοι οι συμμετέχοντες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό έμειναν ενθουσιασμένοι από τη συμμετοχή τους στο Greek Summer Camp και δήλωσαν ότι με μεγάλη χαρά θα παρευρεθούν και του χρόνου. Στο Summer Camp έλαβαν μέρος με αθλητές τους ο προπονητής του Συλλόγου «Αθλησις» κ. Δημήτρης Δημάκης, ο κ. Παναγιώτης Αντωνίου από την Αθήνα καθώς και ο κ. Χριστόδουλος Μπαρέλης από την Μυτιλήνη. Μεγάλη τιμή για τον Ελληνα Πρωταθλητή του Kyokushinkai Karate Μάριο Στεφάνου καθώς ο Ιάπωνας Παγκόσμιος Γραμματέας Σιχάν Κατσουχιτο Γκοράι εντυπωσιασμένος από το επίπεδο του Ελληνα πρωταθλητή μας τον προσκάλεσε για 3 μήνες να προπονηθεί μαζί του στην έδρα του την Νέα Υόρκη της Αμερικής.
Τόσο ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate στη χώρα μας κ. Ιωάννη Στεφάνου όσο και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate κ. Κων/νος Νασιούλης ευχαριστούν θερμά τόσο τον κ. Μίλτο Μουστακαλή με το Ξενοδοχείο «Park» για τη διαμονή του Ιάπωνα Δασκάλου κατά την παραμονή του στον Βόλο όσο τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την υποστήριξή τους.
 taxydromos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου