Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Η Valeria Rebasti, Commercial Country Manager της Volotea έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τη Σκιάθο και το αεροδρόμιό της

Η Volotea, η αεροπορική εταιρεία που συνδέει πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους στην Ευρώπη, σε συνέντευξη Τύπου σήμερα στην Αθήνα ανακοίνωσε τη νέα πτήση της από Αθήνα προς Γένοβα, η οποία θα ξεκινήσει την προσεχή θερινή περίοδο. Η Volotea συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυό της από την Αθήνα, πετώντας μέσα στο 2017 σε τέσσερις προορισμούς προς Ιταλία και τρεις στην Ελλάδα.

Volotea at skiathos international airport JSI

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη της νέας σύνδεσης Αθήνα-Γένοβα, από το επόμενο καλοκαίρι, προσφέροντας:
– περισσότερες από 7.000 θέσεις
– σχεδόν 60 πτήσεις
Η έναρξη του δρομολογίου θα γίνει στις 26 Μαΐου.
Με παρουσία στην Ελλάδα από το 2012, η Volotea έχει μεταφέρει έως σήμερα περισσότερους από 590.000 επιβάτες, επιχειρώντας από 13 ελληνικά αεροδρόμια: Αθήνα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Κω, Μύκονο, Μυτιλήνη, Πρέβεζα/Λευκάδα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο και Ζάκυνθο.
Από την Αθήνα, η Volotea τον επόμενο χρόνο θα εκτελεί επτά δρομολόγια: Μπάρι, Μύκονος, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Παλέρμο, Βενετία και Γένοβα. Συνολικά, τον επόμενο χρόνο, η Volotea θα προσφέρει 115.000 θέσεις και περισσότερες από 950 πτήσεις, μια αύξηση δηλαδή 33% σε σύγκριση με το 2016.
Η Valeria Rebasti, Commercial Country Manager για την Ιταλία και την Ελλάδα, εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίησή της σχετικά με τα εγκαίνια της νέας γραμμής: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το συγκεκριμένο νέο δρομολόγιο που συνδέει την Ιταλία με την Ελλάδα. Πρόσφατα επιλέξαμε τη Γένοβα ως την 9η βάση μας, και είμαστε σίγουροι πως η συγκεκριμένη σύνδεσή της με την Αθήνα θα δώσει ώθηση στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε επιβατικές ροές και από τους 2 προορισμούς, καθώς οι Ιταλοί αγαπούν ιδιαίτερα την Ελλάδα και είμαστε εξίσου βέβαιοι πως οι επιβάτες από την Αθήνα θα αγαπήσουν τη Γένοβα, μια πόλη ιδιαίτερα γοητευτική με σημαντικά αξιοθέατα, όπως για παράδειγμα, το μεγαλύτερο Aquarium στην Ευρώπη. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε την ανάπτυξή μας στην ελληνική αγορά και παραμένουμε προσηλωμένοι στο να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και στο μέλλον».
Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, πρόσθεσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με τη σημαντική ανάπτυξη της Volotea στο αεροδρόμιό μας που συνεχίζεται και την επερχόμενη θερινή περίοδο, προσθέτοντας τη σύνδεση με τη συναρπαστική Γένοβα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις συνδέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Ιταλία! Η αγορά της Αθήνας παρουσίασε ταχεία ανάπτυξη κατά την τελευταία διετία και η συμβολή της Volotea σε αυτό το αποτέλεσμα με την  επένδυση και την εμπιστοσύνη της, είναι πραγματικά  σημαντική. Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη Volotea προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας!”
Η ΣΚΙΑΘΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ 
Η Valeria Rebasti, Commercial Country Manager για την Ιταλία και την Ελλάδα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τη Σκιάθο και το αεροδρόμιό της τονίζοντας πως μπορεί να γίνει ένας νησιωτικός προορισμός που μπορεί να προσφέρει τη δυνατότητα συνδετικών πτήσεων από και προς το Εξωτερικό αλλά και Εθνικής εμβέλειας. Ο συνδυασμός μάλιστα ότι το αεροδρόμιο περνάει στα χέρια της Fraport είναι ένας ακόμα θετικός παράγοντας προς αυτή την εξέλιξη.
28 αεροσκάφη το 2017
Στον έκτο χρόνο λειτουργίας, η Volotea συνεχίζει να επεκτείνεται: Ξεκινώντας το 2012 με 2 βάσεις (Βενετία και Νάντη), η εταιρεία το επόμενο έτος θα αριθμεί 9 βάσεις: Βενετία, Νάντη, Μπορντό, Παλέρμο, Στρασβούργο, Αστούριας, Βερόνα και Γένοβα, η οποία θα εγκαινιασθεί το 2017.
Το επόμενο έτος η Volotea θα πετά σε 79 πόλεις σε 16 χώρες: Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα, Κροατία, Τσεχία, Ισραήλ, Αλβανία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Μάλτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Ιρλανδία και Λουξεμβούργο.
Η Volotea θα προσθέσει περισσότερα από 40 νέα δρομολόγια στο υπάρχον δίκτυό της, το οποίο το 2017 θα περιλαμβάνει 240 – 250 δρομολόγια, και αναμένει να μεταφέρει 4,4 εκατομμύρια επιβάτες το 2017.
Σχετικά με τον αεροπορικό στόλο της, η Volotea το επόμενο έτος θα διαθέτει 28 αεροσκάφη. Με την προσθήκη των 6 νέων Airbus A319 το 2017, η εταιρεία θα αριθμεί 10 Airbus A319 και 18 Boeing 717. Η εταιρεία έχει την πρόθεση να πετά 100% με Airbus αεροσκάφη στα επόμενα χρόνια. Αυτή η στρατηγική απόφαση θα επιτρέψει στην εταιρεία να αυξήσει την επιβατική χωρητικότητά της κατά 20%,  αυξάνοντας τις θέσεις από 125 σε 150 στα νέα αεροσκάφη της.  Και οι δύο τύποι αεροσκαφών είναι γνωστοί για την άνεση και την αξιοπιστία τους. Η Volotea προσφέρει πτυσσόμενες θέσεις οι οποίες είναι κατά 5% πιο ευρύχωρες από το μέσο όρο, με απόσταση περίπου 30’’ των σειρών μεταξύ τους.
Η ακτίνα δράσης του Α319 επιτρέπει επίσης στην εταιρεία να πετά σε δρομολόγια μεγαλύτερων αποστάσεων και, ως αποτέλεσμα, να διεισδύει σε νέες αγορές. Ενώ το Boeing 717 έχει ακτίνα δράσης 2.500 χιλιομέτρων, το Airbus A319 φθάνει τα 3.500 χιλιόμετρα. Επίσης οι δείκτες πτητικής ακρίβειας του A319 συνεχώς βελτιώνονται: τον Αύγουστο, περισσότερο από το 80% των πτήσεων που έγιναν από Α319 έφτασαν στην ώρα τους, και το Σεπτέμβριο ο αριθμός αγγίζει το 90%. Ως αποτέλεσμα, το ποσοστό προτίμησης των επιβατών φτάνει το 90%. Επίσης, η Volotea είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία μεταξύ των μεγάλων εταιρειών χαμηλού κόστους στην Ευρώπη σύμφωνα με το δείκτη ASKs (Available seat kilometers), ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς δείκτες καταγραφής της ανάπτυξης στον αεροπορικό κλάδο.
Τα 4 Airbus αεροσκάφη που εντάχθηκαν στο στόλο της εταιρείας φέτος χρησιμοποιούν ως βάση τη Νάντη, εκεί όπου και ένα από τα έξι καινούργια Airbus Α319 θα σταθμεύουν. Δύο από τα 6 νέα αεροσκάφη θα χρησιμοποιούν ως βάση την Τουλούζη, και τα υπόλοιπα τρία το Μπορντό.
Το πρώτο Airbus A319 από τη σειρά του 2017 θα ενταχθεί τον Ιανουάριο, ενώ τα υπόλοιπα θα ενταχθούν σταδιακά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, μέχρι το Μάιο.
Η Volotea, η ευρωπαϊκή εταιρεία που συνδέει πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους στην Ευρώπη, προσφέρει απευθείας πτήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται προσωρινά από 19 Boeing 717, με διαρρύθμιση 125 καθισμάτων και από 4 Airbus A319 με 150 θέσεις. Και οι δύο τύποι αεροσκαφών είναι γνωστοί για την άνεση και την αξιοπιστία τους. Η Volotea προσφέρει πτυσσόμενες θέσεις οι οποίες είναι κατά 5% πιο ευρύχωρες από το μέσο όρο, με απόσταση περίπου 30’’ των σειρών μεταξύ τους. Το επόμενο έτος, η εταιρεία θα προσθέσει 6 νέα Airbus A319 στο στόλο της.

Το 2017 η  Volotea θα εκτελεί 240-250 πτήσεις σε 79  πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους σε 16 χώρες:  Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα, Κροατία, Τσεχία, Ισραήλ, Αλβανία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Μάλτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Ιρλανδία και Λουξεμβούργο. Από την ίδρυσή της τον Απρίλιο του 2012, η Volotea έχει μεταφέρει περισσότερα από 9 εκατομμύρια επιβάτες στην Ευρώπη και εκτιμά ότι θα μεταφέρει 4,4 το 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου