Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Nέος προπονητής ΑΟ Σκιάθου ο Νίκος Τσιαντάκης

Ο Α.Ο Σκιάθου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη της συμφωνίας με τον διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου Νίκο Τσιαντάκη που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο προπονητικό επιτελείο της Π.Α.Ε Νίκη Βόλου.



Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β ,έχει εξειδίκευση στην στατιστική κάλυψη και την βιντεοανάλυση αγώνων ενώ θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα των στατιστικών στην περιοχή της Μαγνησίας, όντας άριστος γνώστης της τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας πάντοτε τα πιο σύγχρονα υπολογιστικά προγράμματα.
Έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στις ομάδες του Ηρακλή Βόλου και της Ιωλκού, ήταν μέλος στα προπονητικά επιτελεία του Ρήγα Φεραίου και του Γ.Σ Αλμυρού, βασικός συνεργάτης του Γιώργου Καλιακούδα στο στατιστικό κομμάτι στο πετυχημένο πέρασμα του από τον Α.Ο Σκιάθου ενώ το τελευταίο τετράμηνο ήταν βασικός συνεργάτης του Λεωνίδα Μπίλη και του Στέφανου Ξηρόφωτου στον πάγκο της Νίκης Βόλου.
Η επιβεβαίωση της συνεργασίας είναι προσωπική επιτυχία τόσο του προέδρου Γιώργου Μιτζέλου όσο και του αντιπροέδρου και γενικού αρχηγού του συλλόγου Μάριου Τσιτσώνη που έχουν θέσει ως προτεραιότητα τους την ομαλή συνεργασία των τμημάτων υποδομής με την ανδρική ομάδα αλλά και την γενική λειτουργία του συλλόγου σε επίπεδα μεγαλυτέρων κατηγοριών.
Το Δ.Σ ,το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του συλλόγου τον καλωσορίζουν, του εύχονται καλή διαμονή στο νησί της Σκιάθου και μια πετυχημένη και ανοδική πορεία στο τιμόνι της ομάδος

πηγή ΑΟ Σκιάθου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου