Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Δράσεις του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου

Θα θέλαμε σαν Σύλλογος να σας ενημερώνουμε για ότι κάνουμε και σε ότι δραστηριοποιούμαστε,  γιατί πιστεύουμε ότι αν κάτι μετράει, είναι η επικοινωνία μας με εσάς, τους Γονείς, τους Πολίτες, τους Εκπαιδευτικούς. Προσπαθούμε να είμαστε κοντά σε ότι αφορά πρώτα από όλα στα παιδιά μας! Να νιώθουν πως τα σκεφτόμαστε και μεριμνούμε για αυτά. Έτσι, με αυτόν τον γνώμονα και με στόχο μια καλύτερη επικοινωνία με τους γονείς, και τους εκπαιδευτικούς :





·         Δώσαμε μια ευχητήρια κάρτα για τις γιορτές, την οποία θα μπορούσαν και τα παιδιά να την ζωγραφίσουν. Και ένα μπουκάλι κρασί για τους δασκάλους μας, σαν ένα μικρό δώρο ευγνωμοσύνης για όσα προσφέρουν στα παιδιά μας. Η ετικέτα και η κάρτα έχουν επιμεληθεί από τον Σύλλογο με πολύ αγάπη.
·         Δώσαμε το παρόν της αγάπης μας στην Χριστουγεννιάτικη  γιορτή του Ειδικού Σχολείου προσφέροντας δώρα στα παιδιά του.
·         Και τι καλύτερο από το να χαρούν τα παιδιά μας με το κόψιμο της βασιλόπιτας και με το δώρο που θα πετύχαινε ο τυχερός-η κάθε τάξης! Έτσι λοιπόν ο Σύλλογος πρόσφερε από μια βασιλόπιτα σε κάθε τάξη με ένα δώρο για τον τυχερό και από μία βασιλόπιτα στους Δασκάλους και στο Ειδικό Σχολείο.
·         Και τελειώνουμε προς το παρόν με την Συμμετοχή του Συλλόγου στην βραδιά που δόθηκε στο Γυμνάσιο με σύνθημα Όλοι Διαφορετικοί όλοι Ίσοι!. Μια βραδιά που στόχο είχε την ενίσχυση του Ειδικού σχολείου Σκιάθου. Σαν Σύλλογος προσφέραμε τις ανθοδέσμες στους συμμετέχοντες της βραδιάς και το χρηματικό ποσό των 100 €. Τον κ. Γιώργο Μπελίρη , την κα Κυριακή Δαμάσκου, την κα. Φένια Φίλιου, την κα Γιαννούλα Κοκκολιού και στην κα Κλεοπάτρα Φωτοπούλου. Τα λουλούδια προσέφεραν παιδιά του σχολείου μας.

Πιστεύουμε στην σωστή επικοινωνία. Πιστεύουμε πανω από όλα στα παιδιά μας !! Στόχος για το 2017 Πάντα Εκεί Παντα Μαζί Πάντα Ενωμένοι, και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και σε αυτό ζητάμε μονο κάτι που δεν αγοράζεται με χρήματα! Την Αγάπη και την Συμπαράστασή σας !
πηγή Skiathos Life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου