Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

To Mυρτιδιώτισσα θα παρέχει διαμονή και σίτιση σε απόρους που ταξιδεύουν απο Β.Σποράδες προς Βόλο για γραφειοκρατικές δουλειές κτλ

Άμεση ήταν η αντίδραση στο Δημοσίευμα της Εφημερίδας «Θεσσαλία» και την αναδημοσίευση από το Skiathoslife.gr για τον 82χρονο από τη Σκιάθο που διανυκτέρευσε σε παγκάκι για να πάει στο δικαστήριο .

Με μήνυμά του στο Skiathoslife.gr ο πλοιοκτήτης Κωνσταντίνος Μανιάτης μας ενημέρωσε πως το πλοίο ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ της ΑQUA FERRIES έχει πάντα διαθέσιμες καμπίνες δίκλινες, τις οποίες δεν τις πουλάνε βέβαια, αλλά θα ήθελε ως πλοιοκτήτης να τις προσφέρουν σε συνταξιδιώτες των Βόρειων Σποράδων που θα το ζητήσουν μιας και το πλοίο φτάνει βράδυ στο Βόλο.
Φαινόμενα όπως αυτά που αναφέρονται στο ρεπορτάζ είναι λυπηρά. Μπορεί να μην είμαστε τέλειοι, αναφέρει ο κ. Μανιάτης αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να τα κάνουμε καλύτερα . Επίσης μπορούμε να προσφέρουμε και κανονικό γεύμα από τη κουζίνα μας που μαγειρεύει καθημερινά 40 μερίδες φαγητό.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2104100551 ή να στέλνουν ένα μήνυμα στο commercial@aquaferries.gr.
Σε ανταπόδοση της παραπάνω κίνησης και όσο αυτή διαρκεί το Skiathoslife.gr θα διαθέτει χώρο στο site του για καταχώρηση και ενημέρωση της εταιρείας προς το επιβατικό της κοινό
πηγή Skiathos life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου