Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Sunday Times - 11 ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στην Ευρώπη για το 2017 (Παραλία Μάραθα απο τη Σκιάθο)

Τις 50 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης ανέδειξε έρευνα των «Sunday Times» του Λονδίνου,έπειτα από έρευνα μεταξύ των αναγνωστών και καταγραφή των εντυπώσεων από τους χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρόνο τις αγαπημένες τους παραλίες κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Έντεκα συνολικά ελληνικές παραλίες κατατάχθηκαν μεταξύ των καλύτερων της Ευρώπης και δύο εξ αυτών βρίσκονται στις Σποράδες, η μία στην Σκόπελο και η άλλη στην Σκιάθο.
Στην κορυφή εξ όλων, ως πρώτη και καλύτερη, βρέθηκε η πανέμορφη παραλία Γλυφονέρι της Σκοπέλου και στην έβδομη θέση πανευρωπαϊκά η χρυσή αμμουδιά Μάραθα της Σκιάθου,που βρίσκεται κάτω ακριβώς από το πολυτελές ξενοδοχείο «Σκιάθος Παλλάς».

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι η πολυβραβευμένη παραλία Μάραθα της Σκιάθου καταγράφονται στη λίστα με τις καλύτερες της Ευρώπης, ενώ όπως επισημαίνουν επαγγελματίες του νησιού, το ενδιαφέρον από το εξωτερικό είναι σταθερό και τα μηνύματα που προέρχονται από τις διεθνείς εκθέσεις στις οποίες συμμετέχει το νησί επί σειρά ετών είναι εξίσου θετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου