Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Skiathos Palace Hotel το πρώτο ξενοδοχείο απο τη Σκιάθο με 1000 reviews στο διεθνές site κριτικών Trip Advisor


Skiathos Palace Hotel  -Το συγκρότημα διαθέτει 258 δωμάτια(9 σουίτες) που μπορούν να εξασφαλίσουν μία ευχάριστη και άνετη διαμονή.  Επιπλέον, οι ανακαινισμένες πτέρυγες των Modern, Superior και Executive δωματίων προσφέρoυν facilities που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.
Στο ξενοδοχείο λειτουργεί -εκτός από το κυρίως εστιατόριο με ελληνική και ξένη κουζίνα- η ελληνική ταβέρνα «The White View», που δημιουργήθηκε πρόσφατα στο roof garden, μια ξεχωριστή επιλογή με μοναδική θέα στη θάλασσα, αυθεντικές τοπικές γεύσεις και φρέσκα θαλασσινά.
Στο Skiathos Palace υπάρχει πισίνα, bar, pool bar, mini market, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, υπηρεσία massage και χώρος αποδυτηρίων (courtesy room), ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο και Internet Hot Spot, γήπεδο tennis καθώς και παιδική χαρά.



Η απέραντη χρυσή παραλία των Κουκουναριών προσφέρεται για όλα τα θαλάσσια σπορ. Εδώ υπάρχουν σχολές ski και surfing με έμπειρους εκπαιδευτές. Επίσης, σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και η βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, παραλία «Μάραθα», με εξειδικευμένες παροχές απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επισκεπτών.
Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει σύγχρονες, πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων, χωρητικότητας 1.200 ατόμων, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα της περιοχής. Οι εντυπωσιακές ανέσεις των χώρων, οι γαστρονομικές προτάσεις σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία κάθε εκδήλωσης.
Το ξενοδοχείο, ακολουθώντας την πολιτική του για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών του, έχει πιστοποιηθεί με τα διεθνή πιστοποποιητικά ISO 9001:2008(τομέας παροχής ξενοδοχειακών  υπηρεσιών), ISO 14001:2004(Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης), ISO 22000:2005(Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων), καθώς και με το σήμα ποιότητας Green Key(ecolabel) και Travelife.

Πηγή:#tripadvisor #skiathos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου