Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Έκθεση φωτογραφίας και σεμινάρια απο τον φημισμένο Ρώσο Φωτογράφο Gortinsky Vadim διοργάνωσε με επιτυχία στη Σκιάθο ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων δωματίων


Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι επισκέφτηκαν την έκθεση και παρακολούθησαν τα σεμινάρια. 



Η προσέλευση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, η πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε από κατοίκους και επισκέπτες της Σκιάθου.
Μία διαφορετική πολιτιστική πρόταση έδωσε χρώμα στο νησί και ακολουθεί η ανάδειξή του καθώς σε λίγους μήνες στη Μόσχα θα παρουσιαστούν φωτογραφίες από τις Ιερές Μονές και τοπία της Σκιάθου σε αντίστοιχη έκθεση.



Πέραν αυτών η εκδήλωση απασχόλησε τα Μέσα Ενημέρωσης που κάλυψαν την εκδήλωση και ταυτόχρονα την ανέδειξαν πολλαπλασιάζοντας την απήχησή της. 



Χαιρετισμούς απέστειλαν εκπρόσωποι την πολιτικής, αυτοδιοικητικής και επιχειρηματικής ηγεσίας αποδεικνύοντας πως υπάρχει τρόπος υλοποίησης ακόμη μεγαλύτερων projects αν υπάρχει όραμα, συνεργασία, διάθεση και πρωτοβουλία.



Τέλος, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε τις προθέσεις μας για την επόμενη χρονιά όπου σχεδιάζουμε να παρέμβουμε σε σειρά ζητημάτων με εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, πάντα με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και του επιχειρηματικού κλίματος στον τόπο μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου