Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Παιχνίδι Πόλης Από Το Τοπικό Τμήμα Σκιάθου Του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυσή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Τοπικό Τμήμα Σκιάθου διοργανώνει μια μεγάλη δράση την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Ένα παιχνίδι πόλης! Μια αναζήτηση γεμάτη εκπλήξεις, γνώσεις, εμπειρίες, γέλιο και φυσικά παλμό!
Παιδιά και οι νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μαζί με φίλους, γονείς και δημότες, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, θα έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν, να μάθουν, να προβληματιστούν και να μεταδώσουν τον δικό τους ξεχωριστό παλμό.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 16:00 έως τις 18:30 ξεκινώντας από την Οδηγική Εστία «Νίτσα Παναγιώτου» και συνεχίζοντας στα στενά δρομάκια του νησιού, στην παραλία με κατάληξη στο Πάρκο μπροστά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, όπου θα γίνει τι κλείσιμο της εκδήλωσης.
Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων.
Με δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Λάζος Μανώλης 6973187163 / Κοκολιού Γιαννούλα 6972241464

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου