Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Eφημερίδα Ταχυδρόμος - Κοινή πλεύση των ξενοδόχων των Σποράδων


Συντονισμένες δράσεις για την τουριστική προβολή των νησιών των Βορείων Σποράδων, είναι το κοινό αίτημα των προέδρων των κατά τόπους ξενοδοχειακών ενώσεων, το οποίο έθεσαν υπόψη της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη. 
Οι πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέξανδρος Ευσταθίου, Σκοπέλου Μαίρη Διαμάντη και Αλοννήσου Ζωή Τσίτσα συναντήθηκαν χθες με την αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας για την ΠΕ Σποράδων Νικόλαο Πλωμαρίτη.
Αντικείμενο της συνάντησης και της σύσκεψης που επακολούθησε ήταν η ανάληψη συντονισμένων δράσεων για την συγκροτημένη και επικαιροποιημένη κοινή προβολή στο διαδίκτυο, στον ηλεκτρονικό και έγγραφο τύπο και στους αρμόδιους ελληνικούς και ξένους φορείς του τουριστικού προϊόντος των Σποράδων, δηλαδή του μόνου νησιωτικού συμπλέγματος της Θεσσαλίας, αλλά ταυτοχρόνως και του μεγαλυτέρου σε εύρος, υποδομές και δυνατότητες υποδοχής και φιλοξενίας τουριστικού προορισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Ειδικότερα,  συζητήθηκε η ιδιαιτερότητα του νησιωτικού συμπλέγματος των Σποράδων, πάντοτε σε συνάρτηση με το ζήτημα της τουριστικής προβολής, σε αντιδιαστολή με την τουριστική προβολή των χερσαίων τουριστικών προορισμών της λοιπής Θεσσαλίας.
Η αντιπεριφερειάρχης και ο κ. Πλωμαρίτης συνέδραμαν στη σχετική σύσκεψη και έθεσαν τις καλές τους υπηρεσίες για την ικανοποίηση της επικαιροποιημένης προβολής των Σποράδων και του τουριστικού τους προϊόντος, ενώ ταυτοχρόνως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί σχετική σύσκεψη με την παρουσία και άλλων φορέων και του  Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου