Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε για πρώτη φορά στη διεθνή τουριστική έκθεση «IMTM 2018» που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ από 06/02 έως και 07/02.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 12/02/2018
ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     
ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
Τηλ: 2427350103
www.skiathos.gr






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Για την αγορά του Ισραήλ, η Σκιάθος αποτελεί έναν καινούργιο προορισμό. Η αρχή έγινε από την περσινή χρονιά όταν επισκέφτηκαν το μήνα Μάϊο περίπου 700 άτομα από το Ισραήλ, στο πλαίσιο ένος “corpo event” που διοργανώθηκε από μεγάλο τραπεζικό οργανισμό, ενώ από τις 05 Ιουνίου έως και τις 13 Οκτωβρίου υπήρχαν 2 πτήσεις την εβδομάδα από το Ισραήλ προς το νησί της Σκιάθου μέσω της αεροπορικής εταιρείας «Issta».
Tα μηνύματα για την καλοκαιρινή περίοδο του 2018 είναι άκρως θετικά, διότι η αεροπορική «issta» ενημέρωσε ότι  σκοπεύει να χρησιμοποιήσει μεγαλύτερα αεροπλάνα για να εξυπηρετήσει την ζήτηση για τον προορισμό.
Επίσης κατά την διάρκεια της έκθεσης, ο Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Παναγιώτης Διολέττας και ο Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Αλέξανδρος Ευσταθίου πραγματοποίησαν συναντήσεις με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία του Ισραήλ, το  «Flying Carpet», το «Arkia tours» και το «carmel», με στόχο την αποστολή περισσότερων γκρουπ στο πλαίσιο ειδικών event.
Περίπου 500.000 Ισραηλινοί επιλέγουν την Ελλάδα κάθε χρόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους και η Σκιάθος έχει ήδη κλέψει την εντυπώσεις με την πλούσια φυσική ομορφιά που διαθέτει.

Ο Δήμος Σκιάθου θα συνεχίσει τις δράσεις προβολής στην αγορά του Ισραήλ με στοχευμένες διαφημιστικές καταχωρήσεις.





πηγή Δήμος Σκιάθου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου