Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Για 3η συνεχή χρονιά οργανώνεται στον µαγευτικό όρµο των Κουκουναριών στη Σκιάθο, µία από τις ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου, ο αγώνας Skiathos Palace Cup το τριήµερο 11-13 Μαΐου.





Το The Skiathos Palace Cup καθιερώνεται με το πέρασμα των ετών, ως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις τύπου Match Race, αφού στο τριήμερο της διοργάνωσης συντελούνται πολλές παράλληλες εκδηλώσεις για τους συμμετέχοντες και το κοινό.
Ο διοργανωτής, Nautical Club of Skiathos για τον φετινό αγώνα συνεργάζεται με τον Thanasis Piniaris, ολυμπιονίκη προπονητή ιστιοπλοΐας τριγώνου και ανοιχτής θάλασσας του Ναυτικού ομίλου Βόλου –«Αργοναύτες», ο οποίος θα είναι υπεύθυνος του αγωνιστικού μέρους της διοργάνωσης.
Και για τη φετινή χρονιά στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ο αγώνας θα υποστηρίξει τη δράση του σωματείου Safe Water Sports για ενημέρωση για τους κανονισμούς των θαλάσσιων σπορ και παιχνιδιών και την αποφυγή των ατυχημάτων.
Η ιδέα του αγώνα ξεκίνησε από το Περιοδικό Πλεύση - Plefsi Magazine, που τα τελευταία 25 χρόνια υποστηρίζει όλες τις δράσεις που προάγουν τον ναυταθλητισμό αλλά και το yachting ως τουριστικού προϊόντος σηµαντικού για την οικονοµία της Ελλάδας. Το περιοδικό θα είναι και πάλι αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας και αθλοθέτης του αγώνα, μιας που πάντα πίστευε ότι η Σκιάθος -που είναι κορυφαίος τουριστικός προορισµός- µπορεί να αναδειχθεί και σε προορισµό για την ιστιοπλοΐα.
Το ξενοδοχείο Skiathos Palace Hotel ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία των Σποράδων, συνεχίζει να είναι ο μεγάλος χορηγός του αγώνα.
Από το ξεκίνημα του αγώνα μεγάλος υποστηρικτής ήταν και παραμένει ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 'ΣΚΙΑΘΟΣ'.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fbe/1/16/1f4e7.png
📧 nauticalclubskiathos@yahoo.gr
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f22/1/16/260e.png
 6972-856543
Φίλοι της θάλασσας, ραντεβού στη Σκιάθο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου