Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Σκιάθος: Tαξίδι του Ομίλου τουριστικής προβολής και marketing σκιάθου στην οινοποιία Τσάνταλη

Eξετάζεται το ενδεχόμενο παραγωγής κρασιού από την ποικιλία της Σκιάθου


Ομάδα επιχειρηματιών της Σκιάθου, μέλη του Ομίλου Τουριστικής Προβολής του νησιού επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου τις εγκαταστάσεις των οινοποιείωνΤσάνταλη στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής. Με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Γιάννη Κουκουλάκη,  ξενοδόχους , εστιάτορες & επιχειρηματίες  του νησιού, είχε την ευκαιρία η πολυπληθής ομάδα των επιχειρηματιών να δοκιμάσει πολλές ποικιλίες κρασιών της Τσάνταλη και να τύχει της άριστης φιλοξενίας των ανθρώπων της εταιρίας.
Εκ μέρους της «Τσάνταλη» καλωσόρισαν τους επιχειρηματίες της Σκιάθου ο κ. Γιώργος Μούτσιανος, διευθυντής πωλήσεων Β. Ελλάδος και οινογεύστης και ο κ. Γιάννης Σκάντζος, Εμπορικός Διευθυντής Θεσσαλίας.
Ο κ. Μούτσιανος παρουσίασε στους καλεσμένους της Σκιάθου τους αμπελώνες και τις γεύσεις των ποικιλιών της Τσάνταλη, αφήνοντας ικανοποιητικές έως άριστες απολαύσεις.
Η οινοποιία- αμπελουργία – αποσταγματοποιία Τσάνταλη οινοποιεί σταφύλια, αποστάζει τσίπουρο και ούζο από το 1890. Σήμερα, η τρίτη γενιά πλέον του Ευάγγελου Τσάνταλη, κρατά το όραμα του ιδρυτή ζωντανό. Συνεχίζει να δημιουργεί εκλεκτής ποιότητας κρασί , ούζο και τσίπουρο.
Η εταιρία Τσάνταλη διατηρεί αμπελώνες στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής, στο Μετόχι του Αγίου Όρους, στη Μαρωνεία της Θράκης, στη Ραψάνη Ολύμπου και τη Νάουσα.
Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Κασσάνδρα, κ. Καλαιτζίδης, πρότεινε όπως η Τσάνταλης εξετάσει το ενδεχόμενο της παραγωγής κρασιού από την ποικιλία της Σκιάθου και ο κ. Μούτσιανος, δέχθηκε να εξετάσουν τις ποικιλίες αυτές και αν αρέσουν τότε να προχωρήσουν στην εμφιάλωση.
Ο Όμιλος Τουριστικής Προβολής Σκιάθου, ο οποίος εκπροσωπεί όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού του νησιού θα έρθει σε συμφωνία με την Τσάνταλη, η οποία θα προωθήσει τα προϊόντα της στη Σκιάθο, και θα βοηθήσει στην τουριστική προβολή του νησιού. Παρόμοιες συμφωνίες έχουν κλειστεί και με άλλες εταιρίες, οι οποίες στο πλαίσιο της αμοιβαίας συνεργασίας θα βοηθήσουν στην τουριστική προβολή του νησιού.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τέτοιου είδους συνεργασίες δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Κουκουλάκης, ο οποίος έχει δώσει νέες προοπτικές στην συνεργασία ξενοδόχων, επαγγελματιών και εταιριών προς κοινό όφελος όλων αλλά και των επισκεπτών του νησιού.


Αποστολή με EmailΕκτύπωση
RSS
small Fontslarge Fonts
Μέγεθος γραμμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου