Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

1o Κύπελλο GRAPPLING (Πάλης Υποταγής) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012, στο 3ο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ζωφριάς το 1ο Κύπελλο Grappling (Πάλη Υποταγής) που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης.
Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την επίβλεψη της Γραμματέας Συντονισμού της Επιτροπής Grappling της FILA, Anne Pellaud και μεταδόθηκαν ζωντανά από το sport.gr.
Ο Α.Ο. Σκοπέλου συμμετείχε με δυο αθλητές του τμήματος Πάλης Υποταγής τον συμπολίτη μας Κομιτόπουλο Άγγελο και την Λιμενοφύλακα Λ/Σ Γλώσσας Παπαδοπούλου Μαρία.
Ο προπονητής του τμήματος πάλης υποταγής...
του Α.Ο. Σκοπέλου Μάνος Βασιλείου μας είπε :
«Μια πολύ μεγάλη και επίπονη προσπάθεια ήρθε στο τέλος της. Προπονηθήκαμε ώρες ολόκληρες εκτός προγράμματος με τον Άγγελο και την Μαρία 2 μήνες τώρα για να μπορέσουμε να πατήσουμε γερά μέσα στις παλαίστρες, κόντρα σε αθλητές συλλόγων του Grappling και του Brazilian Ju Jitsu, με διεθνείς διακρίσεις και με μεγάλους προπονητές όπως οι Δημητρίου, Κατσινόπουλος, Χατζηιακώβου, Δημόπουλος, Κοτασίδης κ.α.
Εμείς ως αρχάριοι στις διοργανώσεις αυτές πήγαμε με σκοπό την συλλογή εμπειριών και μερικά καλά παιχνίδια. Τα παιδιά μας μπήκαν δυνατά, με το άγχος και το στρες του νέου αθλητή, με πάθος και δύναμη και κατάφεραν να φέρουν πίσω στο νησί ένα χρυσό μετάλλιο και δυο ασημένια.
Συγχαίρω τους αθλητές μου για την πίστη και την επιμονή τους. Τους επαινώ γιατί παρ' όλο τις τριτοκοσμικές συνθήκες με τις οποίες κάνουμε προπόνηση και χωρίς την υποστήριξη των αρμόδιων φορέων του νησιού, κατάφεραν να σταθούν με ψηλά το κεφάλι απέναντι σε αθλητές των μεγαλύτερων σχολών της χώρας.
Το τμήμα μας έχει πολλά παιδιά άξια να εκπροσωπήσουν το νησί τους σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις και να φορέσουν ένα μετάλλιο δίπλα στο σήμα της Σκοπέλου, αλλά δυστυχώς χωρίς την βοήθεια των φορέων του νησιού, αυτό γίνεται πολύ δύσκολο. Εμείς αποδείξαμε πως απλά δεν είναι ακατόρθωτο. Σειρά σας να μας αποδείξετε πως μπορείτε να βοηθήσετε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο μήνα μπροστά μας για να προετοιμασθούμε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάλης στις 8 Απριλίου. Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές του τμήματος μας, σας περιμένουμε στις προπονήσεις μας, σε αυτό το ψυγείο που κάποιοι ονομάζουν Κλειστό Στάδιο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου