Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Χιονοπτώσεις από Δευτέρα στη Μαγνησία…

Ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα!
Γράφει: magnesianews.gr
09/03/2012, 19:05




Χιονοπτώσεις την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο(!), προβλέπει για τη Μαγνησία αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, ο «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης».




Πιο συγκεκριμένα, για το Σάββατο, αναμένονται συννεφιές κατά διαστήματα και πιθανό στα ορεινά να σημειωθούν λίγα φαινόμενα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι με τάση ενίσχυσης, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04…14 οC.
Την Κυριακή, αναμένονται λίγες συννεφιές, αυξημένες στα νότια του νομού. Προς το τέλος της ημέρας όμως θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κατά τη διάρκεια της νύκτας. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01…14 οC.


Οι ενδείξεις για Δευτέρα και Τρίτη σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι στην αρχή της εβδομάδας αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί και η θερμοκρασία σε πτώση (η ανώτερη 05-08 0C), ενώ την Πέμπτη, μέχρι 07 0C.

πηγή magnesia news

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου