Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Eλλάδα ψηφίζουν οι τουριστικοί πράκτορες της Γερμανίας

 
Τα μεγαλύτερα τουριστικά πρακτορεία της Γερμανίας ζήτησαν σήμερα από τους υποψήφιους τουρίστες της χώρας να αγνοήσουν το αντι-γερμανικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Αθήνα και να επισκεφθούν τα ελληνικά νησιά.

"Οι Έλληνες περιμένουν απελπισμένα τουρίστες", δήλωσε στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Germany, Φόλκερ Μπέτχερ, σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο ενόψει της έναρξης της τουριστικής έκθεσης ITB, ενώ τόνισε ότι οι συζητήσεις σχετικά με τη δημοσιονομική κρίση και την ασφάλεια στη χώρα είναι υπερβολικές και ότι δεν υπάρχει λόγος να αποφύγουν οι Γερμανοί την Ελλάδα.

Η TUI Germany, θυγατρική του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού πρακτορείου του κόσμου TUI Travel, ανάφερε ότι οι κρατήσεις για την Ελλάδα έχουν μειωθεί κατά το ένα τρίτο σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του Πέτερ Φανκχόιζερ, διευθύνοντος συμβούλου του Thomas Cook Germany, θυγατρικής του βρετανικού πρακτορείου Thomas Cook.

Τα τουριστικά πρακτορεία και ειδικοί της τουριστικής βιομηχανίας επιχειρούν το τελευταίο διάστημα να τονίσουν ότι τα δημοφιλή νησιά βρίσκονται μακριά από τις φασαρίες της Αθήνας.

Τόσο ο Μπέτχερ όσο και ο Φανκχόιζερ είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα να αυξηθούν οι κρατήσεις για την Ελλάδα την τελευταία στιγμή. «Δεν έχουμε χάσει τις ελπίδες μας για την Ελλάδα», δήλωσε ο Μπέτχερ.

Πηγή: www.imerisia.gr

Αλέξης Σωτηρόπουλος - Τρίτη 6 Μαρτίου 2012


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου