Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Συνεδριακός τουρισμός στη Σκιάθο


Το ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE, επιμένοντας στην προσπάθεια επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου μέσω της ανάπτυξης άλλων μορφών τουρισμού, φιλοξενεί και φέτος τον Μάιο πολλά συνέδρια με μεγάλο αριθμό συμμετοχών.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 4-6 Μαΐου έγινε το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Εμβρυομετρικής Ιατρικής με περισσότερους από 200 φιλοξενούμενους.
Από τις 11-13 Μαΐου οργανώνεται Πανελλήνιο Νευρολογικό Συνέδριο, για το οποίο υπάρχουν πάνω από 160 κρατήσεις δωματίων, ενώ από τις 18-20 Μαΐου θα φιλοξενηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο Παιδιοαλλεργιολογικού Τμήματος Νοσοκομείου.
Ακόμη ένα πολύ σημαντικό συνέδριο οργανώνεται από...
το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το “GAS EMSnano and micro”, από τις 5 έως τις 8 Ιουνίου.
Πολλά συνέδρια έχουν επίσης προγραμματισθεί για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους υιούς του Παναγιώτη Δερβένη, Αρη, Πέτρο και Βασίλη, καθώς και στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του ξενοδοχείο Νίκο Πρέκα, για τις στοχευμένες προσπάθειες στον τομέα του Συνεδριακού Τουρισμού.
Ας σημειωθεί ότι πέρυσι έγινε στη Σκιάθο από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου το Α’ Μέρος του Γ’ Διεθνούς Συνεδρίου για τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη χάρη στην ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία (δωρεάν διαμονή και διατροφή όλων των συνέδρων και συνοδών) της επιχείρησης των αδελφών Δερβένη.
πηγη εφημεριδα βορειες σποράδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου