Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

«Η μόνη λύση για τη Σκιάθο η καθαριότητα σε εργολάβο»


Απάντηση του αντιδημάρχου Σκιάθου στις κατηγορίες της ΔΑΣ
Γράφει:
18/06/2012, 15:05
magnesia news




Το γεγονός ότι στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σκιάθου απασχολούνται μόλις τέσσερις εργαζόμενοι, αναφέρει σε απάντησή του ο αντιδήμαρχος Σκιάθου Δημήτρης Διολέττας προς την παράταξη της ΔΑΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας.

Όπως αναφέρει, γίνονται τεράστιες προσπάθειες ώστε ο Δήμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νησιού και η μόνη άμεση λύση ήταν η ανάθεση σε εργολάβο μέρους της καθαριότητας για τους πέντε καλοκαιρινούς μήνες, ώστε με τα δικά του οχήματα και προσωπικό από τη Σκιάθο να αντιμετωπιζόταν το πρόβλημα καθαριότητας στο νησί.
«Όλους αυτούς του μήνες που τα παιδιά της καθαριότητας δεινοπαθούν για να ανταπεξέλθουν, οι δήθεν εργατοπατέρες δεν έχουν καν ενδιαφερθεί για το τι συμβαίνει στην καθημερινότητά μας. Δεν έχουν πάρει καν ένα τηλέφωνο να δουν πόσο μοχθούν οι υπάλληλοι για να έχουμε ένα καθαρό νησί», τονίζει ο αντιδήμαρχος.


Προσθέτει δε ότι υπάρχει ανάγκη από προτάσεις για την επίλυση προβλημάτων και όταν ο ίδιος έθεσε το ερώτημα στα μέλη του ΠΑΜΕ απάντησαν ότι «εμείς δεν είμαστε για να δίνουμε λύσεις ή να κάνουμε προτάσεις. Γι’ αυτά είναι υπεύθυνη η Δημοτική Αρχή».


Ο κ. Διολέττας τονίζει ότι η Δημοτική Αρχή βρήκε λύση για να βοηθήσει το προσωπικό και το νησί που έχουν φτάσει σε οριακό στάδιο. «Αυτοί λοιπόν, οι οποίοι κρίθηκαν ανεπαρκείς και ακατάλληλοι από τις πράξεις και τις απαντήσεις τους, ήρθαν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα και στη δημοπρασία, επιτέλους, της καθαριότητας, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στο προσωπικό και σ’ ολόκληρο το νησί», αναφέρει.
Ακόμη, αναφέρεται στην τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, λέγοντας ότι κανένα ΠΑΜΕ δεν έχει δικαίωμα κατάλυσης της δημοκρατίας κατά το δοκούν, μιας νόμιμης διαδικασία που ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο.

«Και επειδή θεωρώ αυτή τη συμπεριφορά άκρως αντιδημοκρατική και φασιστική, αν νομίζουν ότι μπορούν αυτοί να κάνουν ότι θέλουν από τη μια πλευρά, γιατί να μην καλέσω τη Χρυσή Αυγή από την άλλη, να δούμε τι θα γίνει. Η μια μεριά θεωρείται ακραία, ενώ η άλλη που θέλει αντιδημοκρατική και φασιστικά να εμποδίσει τη νόμιμη δημοπράτηση είναι εντάξει;», διερωτάται ο αντιδήμαρχος που τονίζει ότι η τοποθέτησή του αυτή αρκούσε για να κατηγορηθεί για πολλά.

Όσον αφορά στον χαιρετισμό του στην κάμερα ισχυρίζεται ότι απλά σήκωσε το χέρι του, λέγοντας στην κυρία «πάρε κι άλλες φωτογραφίες».

Τέλος εξαπολύει επίθεση εναντίον της εκπροσώπου της ΔΑΣ Εύης Καρυδάκη την οποία κατηγορεί ότι στήνει το σκηνικό όπως θέλει για να πετύχει το στόχο της, χωρίς να έχει καταλάβει ότι ο κόσμος τους έχει σιχαθεί και δεν θέλει να τους ακούει ούτε και να τους βλέπει.
magnesia news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου