Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Εξετάσεις ...Clubbing και Banana Beach στη Σκιάθο


undefined
Για φοιτητές του www.18-24.gr
Γράφει:
06/06/2012, 18:15




Αλλαγή κλίματος είχαμε φέτος στις προτιμήσεις των φοιτητών για τις κλασσικές ολιγοήμερες διακοπές τους πριν τις εξετάσεις. Η απόφαση του Club 18-24 (www.18-24.gr) να μετακινήσει τον μεγαλύτερο όγκο των εκδρομέων από τη Μύκονο στη Σκιάθο, έδωσε άλλη εικόνα στο νησί ειδικά το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος!

Τα party στη Banana θύμιζαν... Ibiza, ενώ τα βραδινά clubs περίμεναν υπομονετικά την ανατολή, μέχρι να ξεπροβοδίσουν τους τελευταίους. Ιδιαίτερα ελκυστικός σαν προορισμός τόσο για τους φοιτητές όσο και γενικότερα για τις ηλικίες 18-24, αφού το νησί προσφέρει κορυφαία διασκέδαση, πανέμορφες παραλίες και πλήθος επιλογών για διασκέδαση και φαγητό.


Αν κι ο μεγαλύτερος όγκος ήταν φοιτητές από τη Β. Ελλάδα (ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ΤΕΙ Σερρών, Καστοριάς, ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), δεν έλειψαν και φοιτητές από Αθήνα και Πειραιά, που απαρνήθηκαν τη Μύκονο για τη νέα μόδα που λέγεται Σκιάθος.

Ακόμη μεγαλύτερη αναμένουν οι υπεύθυνοι του www.18-24.gr την κίνηση για την περίοδο του καλοκαιριού από φοιτητές αλλά και μαθητές που μόλις έχουν τελειώσει το σχολείο. Ήδη προγραμματίζονται δέκα συνεχόμενα εξαήμερα, για να εξυπηρετήσουν το νεανικό κοινό, με πλήρη πακέτα διαμονής αλλά και διασκέδασης στο νησί! Το καλοκαίρι αναμένεται διαφορετικό φέτος στη Σκιάθο.
magnesia news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου