Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Kurt Russell και Goldie Hawn ερωτεμένοι με την Σκιάθο!


Kurt Russell και Goldie Hawn ερωτεμένοι με την Σκιάθο!
Δώδεκα χρόνια τώρα επισκέπτονται τον αγαπημένο τους προορισμό, που δεν τον αλλάζουν με τίποτα και πάντα ελπίζουν να βρουν ένα σπίτι εκεί. Οι διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ Kurt Russell και Goldie Hawn περιμένουν πώς και πώς να έρθει το καλοκαίρι για να κάνουν διακοπές α λα ελληνικά στη Σκιάθο.

Το εν λόγω νησί είναι ιδανικός τόπος αναψυχής για τους διάσημους ηθοποιούς, αφού συνδυάζει τα πάντα. H Goldie Hawn μάλιστα περιμένει σε λίγες μέρες και την κόρη της Kate Hudson, που θα επισκεφτεί τη Σκιάθο για να κάνει κι εκείνη μερικά μπάνια και να χαλαρώσει.


Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται ήδη στο νησί από τις αρχές Ιουνίου και θα παραμείνει έως το τέλος του μήνα. Οι δυο τους είναι φιλοξενούμενοι στη βίλα που διαθέτουν εκεί οι καλοί τους φίλοι, Ρίτσαρντ Ρομάνους και Ανθια Σίλμπερτ, που βρίσκεται στην περιοχή Αχλαδιές, μόλις ενάμισι χιλιόμετρο από τη χώρα.

Οι διεθνούς φήμης ηθοποιοί αποφεύγουν τις πολυσύχναστες παραλίες και μαζί με τους φίλους τους ανεβαίνουν στο σκάφος και κάνουν μεσοπέλαγα τις βουτιές τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα ρόδινα ακρογιάλια του Παπαδιαμάντη.

Τα βράδια όμως, οι ντόπιοι τους συναντούν συχνά-πυκνά σε εστιατόρια της χώρας ή σε γραφικά ταβερνάκια στα χωριά να απολαμβάνουν την ελληνική σαλάτα, που είναι το αγαπημένο τους πιάτο, αλλά και τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

Και όπως καταμαρτυρούν οι κάτοικοι, είναι πολύ απλοί και ιδιαίτερα φιλικοί μαζί τους, ενώ δεν αρνούνται να υπογράψουν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους ή ακόμα και να ποζάρουν σε μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί τους.

Ο Kurt Russell και η Goldie Hawn γνωρίζουν τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα και είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε, όπως είπαν σε κουβέντες που αντάλλαξαν με άτομα από το προσωπικό της βίλας όπου διαμένουν.

Από την πλευρά τους, μάλιστα, δεν σταματούν να διαφημίζουν τις ελληνικές ομορφιές, αποτελώντας έτσι τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας μαζί με τόσους και τόσους σταρ της Μέκκας του κινηματογράφου.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου