|
Σ
ένα τηγάνι βάζετε μπόλικο λάδι και ρίχνετε τα κρεμμυδάκια να
σοταριστούν. Ρίχνετε και τις σκελίδες σκόρδου. Μόλις ροδίσουν τριγύρω
ρίχνετε την ντομάτα και ανακατεύετε μέχρι να μελώσει. Αλατοπιπερώνετε
,προσθέτετε το μπαχάρι, τη ρίγανη και τη δάφνη και τέλος το
δενδρολίβανο. Ανακατεύετε απαλά. Προσθέτετε και το ξύδι. Σβήνετε τη
φωτιά. Και το αφήνετε για λίγο να ησυχάσει.
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου