Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Εύκολη πρόκριση η Σκιάθος, 5-1 τον Αστέρα



Γράφει: Θανάσης Κόφφας
07/11/2012, 16:35



Εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣΘ, πέτυχε η Σκιάθος η οποία δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με σκορ 5-1 του Αστέρα Ριζομύλου, που όμως παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές ελλείψεις.



Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό στο παιχνίδι, και πριν καλά -καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Δερβίσι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Κώστα Γραμματικού.

Πριν προλάβουν οι φιλοξενούμενοι να συνέλθουν από το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν, τέσσερα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 5', ο Σκέμπι με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους νησιώτες. Μάλιστα η Σκιάθος κατάφερε πριν τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου να κάνει τρία τα τέρματά της με πλασέ του Πρίφτη στο 17'. Το 3-0 έμελλε να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου καθώς δεν άλλαξε μέχρι την ολοκλήρωση των πρώτων 45 λεπτών.


Στην επανάληψη ο Παπανίκος μείωσε προσωρινά σε 3-1 για τον Αστέρα στο 52', με τη χαρά των φιλοξενουμένων όμως να μην κρατάει για πολύ καθώς τρία λεπτά αργότερα, στο 55', ο Δερβίσι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έγραψε το 4-1 για την ομάδα της Σκιάθου.


Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, όλα είχαν κριθεί όσον αφορά το νικητή της αναμέτρησης, ωστόσο οι νησιώτες έφτασαν σε ακόμη ένα τέρμα, στο 75ο λεπτό, με τον Αποστολίδη, που έγραψε το τελικό 5-1, στέλνοντας τη Σκιάθο στα προημιτελικά του θεσμού.

Ικανοποιημένος για τη σημερινή εμφάνιση και συνάμα την πρόκριση δήλωσε ο τεχνικός της Σκιάθου, Κώστας Γραμματικός, που όπως τόνισε ωστόσο, η ομάδα ψάχνει να βρει τι φταίει στα τελευταία παιχνίδια και υπήρξαν ατυχή αποτελέσματα.

Σκιάθος: Παπάρας, Ν. Πρίφτι, Γκάγκας, Ναλμπάντης, Καμπουρέλιας (55΄Σανιδάς), Γκίνης, Αποστολίδης, Σκέμπι (55' Ντάμσκιος), Σταμέλος, Δερβίσι, Τσάγγαρης (46' Μανωλιός).
Αστέρας: Γλούμης, Καναράς, Σεσκλιώτης, Χολέβας, Ζούκας (60' Παπαϊωάννου), Κουβελάς Θ. (72' Κουβελάς Β.), Λουφόπουλος, Λάππας, Πανγιώτου, Ντελάκος, Παπανίκος
magnesia news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου