Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Κι΄ ύστερα περιμένουμε επενδυτές...Βρήκαν κλειστό το αεροδρόμιο της Ν. Αγχίαλου



Είπαν οι άνθρωποι μαζί με την επίσκεψη για δουλειές να γνωρίσουν και τη Θεσσαλία.
Ουκρανοί μεγιστάνες, μεγαλοπελάτες της ΤΥΡΑΣ με έδρα το Κίεβο, δεν είχαν αρκετό χρόνο για σουλάτσα. Εξ ΄αυτού του λόγου προγραμμάτισαν το ταξίδι τους στην εντέλεια, ώστε να εξοικονομήσουν κάποιες ώρες για να προλάβουν να πεταχτούν έστω μέχρι το Πήλιο. Έλα όμως που εδώ είναι ελληνικά βαλκάνια και τα πάντα εξαρτώνται από τη λειτουργία του δημοσίου.
Η τετραμελής παρέα των Ουκρανών απογειώθηκε το πρωί της Πέμπτης από το αεροδρόμιο του Κιέβου, με ιδιωτικό Λήαρ τζετ, και προορισμό τα μέρη μας, υποβάλλοντας σχέδια πτήσης για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Τελικός προορισμός τα Τρίκαλα, όπου θα έφταναν με αυτοκίνητο της Θεσσαλικής εταιρείας το οποίο τους περίμενε στο αεροδρόμιο. Φευ!
Λίγο πριν προσεγγίσουν στη Μαγνησία, τους διαμηνύθηκε από τον Πύργο Ελέγχου ότι δεν μπορούν πια να προσγειωθούν στη Νέα Αγχίαλο και θα έπρεπε να στραφούν μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθηνών!
-Γιατί δεν μπορούμε; ρώτησε ο πιλότος.
- Ξέρετε, μετά τις δύο το μεσημέρι το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου κλείνει, ήταν η απάντηση!
Αδυνατώντας να κατανοήσουν τα... αεροπορικά ειωθότα της Θεσσαλίας επέλεξαν τελικά να πάνε στην Αθήνα και να προσγειωθούν στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Όμως δεν το έβαλαν κάτω. Από εκεί, μίσθωσαν ελικόπτερο με το οποίο προσγειώθηκαν τελικά στην Καλαμπάκα και όχι στα Τρίκαλα τα οποία δεν διαθέτουν καν ελικοδρόμιο. Διαθέτει η Καλαμπάκα θα αναρωτηθείτε; Σωστά. Ούτε η Καλαμπάκα έχει ελικοδρόμιο, απλώς το εκεί ποδοσφαιρικό γήπεδο διαθέτει... άδεια προσγείωσης ελικοπτέρων στον αγωνιστικό χώρο! Μάλιστα ενώ με το ίδιο ελικόπτερο θα επέστρεφαν την άλλη μέρα στο Ελ. Βενιζέλος, ο πιλότος και το αεροσκάφος γύρισαν το ίδιο απόγευμα στην Αθήνα για να επανέλθουν την επομένη και να τους παραλάβουν. Ο λόγος; Απαγορεύεται η διανυκτέρευση ελικοπτέρου εκτός ελικοδρομίου!
Κι΄ ύστερα περιμένουμε επενδυτές...
Εφ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Κ.Τ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου