Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ποιοι πέρασαν στα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΘ

Η Σκιάθος «ξέσπασε» στον Αστέρα


Η Σκιάθος πέρασε στους «8» του κυπέλλου ΕΠΣΘ, έπειτα από τη σημερινή νίκη της επί του Αστέρα Ριζομύλου με σκορ 5-1. Οι νησιώτες που προέρχονταν από δύο αποτυχημένα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, «ξέσπασαν» στον ελλιπή Αστέρα, που ταξίδεψε στις Β. Σποράδες με πολλές απουσίες.

Το ματς κρίθηκε νωρίς, αφού μόλις στο 16' το σκορ στο δημοτικό στάδιο Σκιάθου «Γ. Σαρρής» ήταν ήδη 3-0 υπέρ των γηπεδούχων. Με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού ο Ντερβίσι με σουτ έδωσε προβάδισμα στη Σκιάθο, ενώ στο 5λεπτο ο Σκέμπι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τρίτο γκολ της Σκιάθου επιτεύχθηκε στο 16', με τον Πρίφτι να σουτάρει από κοντά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Αστέρας, που συμπλήρωσε με το ζόρι αποστολή για το σημερινό παιχνίδι (ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων», Μιχάλης Ριζόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του δέκα παίκτες), μείωσε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Πιο συγκεκριμένα το 3-1 έγινε στο 52' από σέντρα του Λουφόπουλου και καρφωτή κεφαλιά του Παπανίκου, που πέτυχε το γκολ της τιμής για τον πρωτοπόρο της Β' κατηγορίας.
Το 4-1 σημειώθηκε στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Ρόνι Ντερβίσι, που έφτασε έτσι τα τρία τέρματα στο κύπελλο, ενώ το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε ένα 10λεπτο πριν το φινάλε με τον Αποστολίδη, ο οποίος επίσης σκόραρε για 3η φορά στη φετινή διοργάνωση.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Πρίφτι, Γκάγκας, Ναλμπάντης, Καμπουρέλης (55' Σανιδάς), Γκίνης, Αποστολίδης, Σκέμπι (55' Ντάμτσιος), Σταμέλος, Ντερβίσι, Τσάγγαρης (46' Μανωλιός).
ΑΣΤΕΡΑΣ: Γλούμης, Καναράς, Σεσκλιώτης, Χολέβας, Ζούκας (60' Παπαϊωάννου), Θ. Κουβελάς (70' Β. Κουβελάς), Λάππας, Λουφόπουλος, Παναγιώτου, Ντελάκος, Παπανίκος........


Με τη διεξαγωγή σήμερα των αναμετρήσεων Σκιάθου-Αστέρα Ριζομύλου και Εθνικού Βόλου-Ρήγα Φεραίου, ολοκληρώθηκε η β' φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΘ. Στην 8άδα συνεχίζουν ο περσινός κάτοχος του τροπαίου, Ρήγας (φωτό), που κέρδισε 3-0 τον Εθνικό και επτά ομάδες από την Α' κατηγορία, καθώς ο Αστέρας που ήταν... 
...ο μοναδικός σύλλογος που αγωνίζεται στη Β' ΕΠΣΘ, το μεσημέρι αποχαιρέτησε το θεσμό έπειτα από την ήττα του στη Σκιάθο. Έτσι, στην κληρωτίδα για τα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΘ θα δώσουν ο Ρήγας Φεραίος, ο Γ.Σ. Αλμυρού, η Σκιάθος, ο Μαγνησιακός, ο Γ.Σ. Αλμυρού , ο Θησέας, ο Πρωτεσίλαος, ο Πύρασος και η Αθλητική Ένωση Διμηνίου.

Το πανόραμα του κυπέλλου
Α' φάση
Πύρασος-Διαγόρας 10-0
Αγ. Παρασκευή-Σαρακηνός 3-0
Γ.Σ. Αλμυρού-ΑΕ 2002 2-0
Σκιάθος-Απόλλων Κροκίου 6-0
Α.Ε. Διμηνίου-Αίας Σούρπης 4-1
Θησέας-Ηρακλής Βόλου 8-0
Πανιώνιος-Πρωτεσίλαος 0-4
Ακρόπολη-Ρήγας Φεραίος 2-4 πεν. (3-3 κ.α.)
* Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν Μαγνησιακός, Αστέρας Ριζομύλου, Άρης Μελισσατίκων, Εθνικός Βόλου και Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Β' φάση
Άρης Μελ.-Γ.Σ. Αλμυρού 0-3
Μαγνησιακός-Αγ. Παρασκευή 3-2 παρ. (2-2 κ.α.)
Θησέας-Δήμητρα 7-6 πεν. (3-3 κ.α.)
Σκιάθος-Αστέρας 5-1
Εθνικός-Ρήγας Φεραίος 0-3
* Χωρίς ματς πέρασαν Πύρασος, Α.Ε. Διμηνίου και Πρωτεσίλαος.

Ο πίνακας των σκόρερ
5 γκολ: Λ. Δενελάβας (Θησέας)
4 γκολ: Αρσένος (Πύρασος)
3 γκολ: Ι. Μόσιος (Ακρόπολη), Πετρίδης (Πύρασος), Γκίκα (Α.Ε. Διμηνίου), Ντερβίσι, Αποστολίδης (Σκιάθος).
2 γκολ: Μπίκας, Τσουκάλης, Μιχολίτσης (Ρήγας Φεραίος), Αραπίτσας (Γ.Σ. Αλμυρού), Καμπουρέλης (Σκιάθος), Σιώμος, Ρενάτο (Θησέας), Αλ. Παναγιώτου (Πρωτεσίλαος), Σοροβόλας (Μαγνησιακός), Χατζητρακόσιας (Αγ. Παρασκευή).
goalpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου