Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Διαγωνισμός λογότυπου για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου με την υπ’αρ. 6/ 29-10-2012 απόφασή του προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισµό ιδεών για τη σχεδίαση λογοτύπου αυτού, χωρίς χρηµατικό έπαθλο και παρακαλεί οποιονδήποτε, ασχέτως της επαγγελµατικής του ή µη ενασχόλησης, θα ήθελε να βοηθήσει στην οργάνωση του νεοσυσταθέντος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου να συµµετάσχει µε µία µόνο πρόταση - παρουσίαση.
-Το λογότυπο πρέπει να είναι σχεδιασµένο σε δύο µορφές: ασπρόμαυρο και έγχρωμο και µε τέτοιες τεχνικές προδιαγραφές, ώστε να µπορεί να αναπαραχθεί σε οποιαδήποτε εφαρµογή (π.χ. πινακίδες, σφραγίδες, κάρτες, επιστολές αλληλογραφίας, φάκελοι αλληλογραφίας κ.λ.π.).....
-Η παρουσίαση της κάθε πρότασης θα πρέπει να...
είναι τυπωµένη σε Α4 χαρτί γραφής 80 γρ. με το ονοματεπώνυμο τού ή τής δηµιουργού ή την επωνυµία της επιχείρησης στο εξώφυλλο και σε κάθε φύλλο.
-Κάθε πρόταση θα πρέπει να συνοδεύεται και µε ανάλογο κείµενο αιτιολογίας/ επεξήγησης της σύλληψης της ιδέας από τον δηµιουργό της.
- Η ανάδειξη του νικητή του διαγωνισµού θα γίνει από τα µέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Στο νικητή του διαγωνισμού δεν προβλέπεται χρηματική αποζημίωση αλλά η βράβευσή του στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης καθώς και η μνεία του ονόματός του με ειδικές αναφορές και καταχωρήσεις.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν ευχαριστήρια συμμετοχής και οι προτάσεις τους θα αναρτηθούν στα γραφεία του ΔΛΤΣ.
-Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως τις 10 Δεκεμβρίου του 2012.
-Οι φάκελοι με τις προτάσεις θα κατατεθούν ή θα ταχυδρομηθούν στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου.
-Τηλέφωνα παροχής πληροφοριών: Πασχάλης Πασχάλης, πρόεδρος ΔΛΤΣ,
2427 0 21576 και 697242400
 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου