Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Κάλεσμα του Δημάρχου Σκιάθου

Αγαπητοί συμπολίτες,
Τα δεδομένα διαφοροποιούνται καθημερινά και χρειάζεται να είμαστε σε ετοιμότητα για να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους διαφοροποιήσεις και δραστικές αλλαγές των δεδομένων.
Για να το πετύχουμε αυτό θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα ενωμένοι με κοινούς στόχους και με την πεποίθηση ότι τελικά θα τα καταφέρουμε και να κρατήσουμε την Σκιάθο ως ένα τουριστικό προορισμό από τους πιο δημοφιλείς.
Χάρη στη σύμπνοια όλων μας θα πετύχουμε να είμαστε από τους πρώτους, όσον αφορά το τουριστικό μας προϊόν, το οποίο αποτελείται από...
όλους μας, όπως Δημοτική Αρχή, Επιχειρηματίες, Ξενοδόχοι, Εστιάτορες, Ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, Μαγαζάτορες, Ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων, Υπάλληλοι παροχής υπηρεσιών, κ.ά.
Προτείνω σε όλους όσους ασχολούνται με τον τουρισμό να καταθέσουν τις απόψεις τους, όσον αφορά την βελτίωση του τουριστικού προϊόντος, το όραμά τους γενικότερα για την εξέλιξη αυτού του νησιού, για την περαιτέρω προβολή του και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί αυτή.
Περιμένω τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας έως τις 25-11-29012 με fax: 2427023150 ή με e-mail: pressoffice@n-skiathos.gr/ tourism@n-skiathos.gr
Είμαι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή και λεπτό
Ο Δήμαρχος Σκιάθου
Νικόλαος Πλωμαρίτης
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου