Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ονόματα δύο «επίορκων» υπαλλήλων απέστειλε στο Υπουργείο ο Δήμο Σκιάθου


Φέρονται σύμφωνα με το δήμαρχο, να καταχράστηκαν 4εκ. ευρώ και 360 χιλ. ευρώ, αντίστοιχα
Γράφει: magnesia news
Τα ονόματα δύο «επίορκων υπαλλήλων» που φέρονται να έχουν εμπλακεί παλαιότερα σύμφωνα με τις κατηγορίες, σε θέματα παρακράτησης χρημάτων, αλλά οι υποθέσεις τους δεν έχουν ωστόσο τελεσιδικήσει στην ελληνική Δικαιοσύνη έστειλε στο αρμόδιο υπουργείο, ο δήμαρχος Σκιάθου Ν. Πλωμαρίτης.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο Ράδιο-Ένα 102,5 ο δήμαρχος Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης, «υπάρχουν δύο κατηγορίες υπαλλήλων. Οι επίορκοι και οι σωστοί εργαζόμενοι. Ο δήμος έστειλε τα ονόματα, καθώς υπάρχει απόφαση για υπάλληλο που φέρεται να καταχράστηκε 360 χιλιάδες ευρώ και μια άλλη περίπτωση για 4 εκ. ευρώ που εκκρεμεί ωστόσο απ΄το 2007». Σύμφωνα με το δήμαρχο Σκιάθου, η Δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί πλήρως, αλλά ο δήμος όφειλε να στείλει τα δύο ονόματα.

Αναφορικά με την αποστολή των άλλων ονομάτων για τις λεγόμενες «διαθεσιμότητες», ο κ. Πλωμαρίτης τόνισε ότι «περιμένω την εισήγηση του άτυπου συμβουλίου των υπαλλήλων του δήμου για να ξέρουμε τι να κάνουμε». Εξήγησε πάντως ότι η συγκεκριμένη τροπολογία, δεν «ακουμπάει» κανέναν υπάλληλο της Σκιάθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου