Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Η Hellas Airlines... στον αέρα από τις 15 Ιανουαρίου 2013 (και Σκιάθο)

Μια νέα, χαμηλού κόστους εταιρεία με έδρα την Νέα Αγχίαλο 
 
Μια νέα επιχερηματική πρωτοβουλία στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, μόνο με ευχές μπορεί να συνοδευτεί. Ετσι και η δημιουργία της Hellas Airlines, με έδρα μάλιστα ένα επαρχιακό αεροδρόμιο, αποτελεί μια από τις πλέον αισιόδοξες ειδήσεις στο χώρο της οικονομίας, αλλά και του εσωτερικού τουρισμού ειδικότερα.

Η νέα ελληνική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους θα πετά από τις 15 Ιανουαρίου 2013 με βάση της το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου στη Θεσσαλία, καταρχάς προς το εσωτερικό. (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Γιάννενα και Σκιάθο) και αργότερα και εξωτερικό.
Ο στόλος της αποτελείται από τα άνετα και οικονομικά αεροσκάφη Airbus 320, 143 θέσεων ίδιας κατηγορίας.

Στην παρουσίαση της αεροπορικής εταιρείας στον Βόλο, ο πρόεδρος της εταιρείας, πιλότος κ. Βασίλης Ραλάκης, προανηγγείλε μια σειρά από παροχές, όπως:
  • μια χαμηλή τιμή για όλες τις πτήσεις εσωτερικού και μια εξωτερικού
  • δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
  • πακέτα προσφορών, όπως ενιαία αγορά πτήσης-διαμονής-ενοικίασης αυτοκινήτου
Ο κ. Ραλάκης αναφέρθηκε ακόμα στην δυνατότητα της εταιρείας να αναπτύξει τις πτήσεις cargo, βοηθώντας ιδιαίτερα τις εξαγωγές προϊόντων της Θεσσαλίας.
Στόχος ακόμα της εταιρείας είναι μακροπρόθεσμα να καταστήσει το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου ένα διεθνές κέντρο αφίξεων και αναχωρήσεων, ευνοωντας έτσι και την ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής.
Τέλος, αυτή η επιχειρηματική πρωτοβουλία συνδέεται άμεσα με την δημιουργία και προσφορά εκατοντάδων θέσεων εργασίας που στόχος είναι να καλυφθούν από Θεσσαλούς εργαζομένους.

Οι πτήσεις εσωτερικού θα είναι προς και από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Γιάννενα και Σκιάθο, ενώ για το εξωτερικό αναμένεται να υπάρξουν πτήσεις για Ρώμη, Μαδρίτη, Λονδίνο, Παρίσι, Μόσχα και Φρανκφούρτη, με τιμές που θα κυμαίνονται από 50 € έως 120 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου