Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

2o ALL – STAR Μπάσκετ της θεσσαλίας



alt
Τα Σωματεία Μπάσκετ του Νομού Λάρισας, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τη συνεργασία της ΕΣΚΑΘ, διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά μια γιορτή του Αθλητισμού, το BASKETBALL ALL-STAR GAME, με στόχο αυτό να γίνει θεσμός.
Η αγάπη των ερασιτεχνών παραγόντων για το άθλημα και η συνεχής τους προσπάθεια για προσέλκυση όλο και περισσότερων παιδιών στον αθλητισμό και δη στο μπάσκετ τους ώθησε να συνεργαστούν για ακόμα μια φορά, για μια εκδήλωση του τοπικού μπάσκετ, μια γιορτή για παιδιά και φίλους του αθλήματος.
Την Πέμπτη 25 Απριλίου και ώρα 19:00 στο κλειστό της Νεάπολης θα συγκεντρωθούν για να αγωνιστούν οι καλύτεροι μπασκετμπολίστες του Νομού Λάρισας όλων των κατηγοριών, από τη Β ΕΣΚαΘ μέχρι τη Γ Εθνική, αλλά και επίλεκτοι από όλη τη Θεσσαλία. Αυτοί θα προκύψουν από ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού της πόλης, μέσω λίστας που ήδη κοινοποιήθηκε στον τύπο αλλά και θα μοιραστεί με φυλλάδια σε όλα τα σχολεία, καθώς και από ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των προπονητών των ομάδων.
Επίσης οι φίλαθλοι θα απολαύσουν τους καθιερωμένους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων, αλλά και αγώνα επίδειξης Παίδων και Εφήβων πριν την έναρξη του ALL STAR.
Βραβεύσεις, κληρώσεις δώρων και πολλές εκπλήξεις περιμένουν όσους βρεθούν στη Νεάπολη στις 25 Απριλίου, ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά μέχρι 17 ετών.
Στα πλαίσια του All-Star, το Σάββατο και την Κυριακή 27 & 28 Απριλίου θα διοργανωθεί Σεμινάριο Προπονητών, με τη συμμετοχή εως τώρα του Ηλία Ζούρου & Κώστα Μίσσα.Αναμένουμε τη συμμετοχή και παρουσία όλων των φίλων του Αθλητισμού και του Μπάσκετ!

Οι προπονητές του All-Star όπως τους ψήφισαν οι συνάδελφοί τους:
1. Γιασσάρης Γρηγόρης
2. Παπαδόπουλος Αβραάμ
3. Μπουλιάκης Θανάσης
4. Ποντίκας Παναγιώτης
H καλύτερη πεντάδα όπως την ψήφισαν οι προπονητές των ομάδων του νομού:
Αθανασόπουλος Κώστας
Λάππας Γιάννης
Γκανέτσας Θάνος
Σαριμπαλίδης Κώστας
Τσιαμπαλής Στέργιος
Οι επίλεκτοι όπως ψηφίστηκαν:
Παπακώστας (ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ)
Ντούρβας (ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ)
Καραγιώργος (Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ)
Παυλόπουλος(Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ)
Κρίτσαλος(Γ.Σ.ΣΚΙΑΘΟΥ)

πηγή thessalia news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου