Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

O Σκιαθίτης ξιφομάχος Μάριος Γιακουμάτος στους 32 καλύτερους ξιφομάχους του κόσμου με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας

Στους 32 καλύτερους ξιφομάχους του κόσμου κατάφερε να πλασαριστεί ο αθλητής της Γ.Ε.Η.Μάριος Γιακουμάτος , μετά από την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε, με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων Ανδρών στο Μπουρζ της Γαλλίας.

Ο Μάριος Γιακουμάτος σημείωσε 4 νίκες και 1 ήττα στον πρώτο γύρο και προκρίθηκε με σειρά κατάταξης 38 στο ταμπλό των 138, όπου νίκησε τον Rzazade(Αζερμπαϊτζάν) με σκορ 15-6 και προκρίθηκε στους 64. Στον αγώνα για την πρόκριση στους 32 πέρασε με άνεση αφού επιβλήθηκε του Γάλλου Dubarry με 15-1. Στο γύρο των 32 , αντιμετώπισε τον Αργεντινό Luccheti, και βρέθηκε μια ανάσα από την πρόκριση του στην τελική δεκαεξάδα, αφού ηττήθηκε με σκορ 15-13,με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 27η θέση της τελικής κατάταξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
Ο Έλληνας πρωταθλητής της Σπάθης, είχε δίπλα του καθ΄όλη τη διάρκεια των αγώνων τον ομοσπονδιακό προπονητή Σπάθης Γκάμπριελ Ντούτσια και τον προπονητή της Γ.Ε.Η. ΠαναγιώτηΤζινιόλη οι οποίοι δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του αθλητή.
Ο Μάριος Γιακουμάτος είναι ακόμα ένα παιδί της Σκιάθου αφού είναι γιος της Εφης Φωτεινού

Ηλεκτρονική εφημερίδα Σκιάθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου