Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Aθηνόραμα Travel - Γλυκό φθινόπωρο στο Skiathos Palace

Τα έχει όλα και – ειδικά αυτή την περίοδο – συμφέρει! Ιστορία, ανέσεις και θεϊκή θέα στις θρυλικές Κουκουναριές. Πραγματικά, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Το Skiathos Palace είναι ένα από τα εμβληματικότερα ξενοδοχεία των Σποράδων όπου τα αθώα ‘70s συνομιλούν με το σήμερα με την βοήθεια των αλλεπάλληλων ανακαινίσεων που κάθε χρόνο έρχονται να δώσουν κάτι διαφορετικό. Αν μη τι άλλο, στο Skiathos Palace ξέρουν τι θα πει ανανέωση.

Περπατάς σε μαρμάρινα πατώματα, στη ρεσεψιόν θαυμάζοντας το μεγάλο τετράπτυχο με τις γοργόνες του Μυταρά ενώ στα δεξιά σου γνέφει ο κόκκινος καθιστός άνθρωπος του Λάππα μέσα στην ειρωνική φωτεινή του φορεσιά. Και σαν να μην έφτανε αυτό το καλωσόρισμα, υπάρχουν και οι κήποι: υπέροχοι, καταπράσινοι, και πλούσιοι. Τεράστια δέντρα φοίνικες και οπωροφόρα - από τα μπαλκόνια κάποιων δωματίων απλώνεις το χέρι σου και κόβεις αχλάδια, θάμνοι και κισσοί, φτέρες και ιβίσκοι, κατρακυλάνε από το ύψωμα που βρίσκεται χτισμένο το ξενοδοχείο μέχρι το δρόμο.
Η πισίνα είναι ευρύχωρη, το ανακαινισμένο pool bar έχει πέργκολες με μπουκαμβίλιες δημιουργώντας ένα υπέροχο spot με θέα στην θάλασσα και στο βάθος στην Εύβοια. Ένα επίπεδο παραπάνω, στο roof garden, το εστιατόριο «White View» σωστά στημένο σε ολόλευκο σκηνικό προσφέρει κλασικές επιλογές – ψητό κρέας, σαλάτες, αλοιφές - συν αεράκι, δροσιά και βραδινή ρομαντζάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου