Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Ο Α.Ο Σκιάθου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Μπαλτίδη

Ο Α.Ο Σκιάθου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Μπαλτίδη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Παγγαϊκού Παλαιοχωρίου που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

Είναι γεννημένος στις 12/6/1986, αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα , ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ομάδα του Φωστήρα και στη συνέχεια ταξίδεψε στη Γερμανία όπου αγωνίστηκε με την φανέλα της F.C Bocholt 1900 που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βόρειας Ρηνανίας-Βεσφαλίας. Επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε κατά σειρά στις ομάδες Αστέρι Κομοτηνής, Ενωση Συνδέσμου Φιλάθλων Ιάσμου, Ένωση Ασωμάτων και του Παγγαϊκού Παλαιοχωρίου Καβάλας. Ζει και εργάζεται μόνιμα στο νησί της Σκιάθου ενώ έχει αναλάβει το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο Σκιάθου ως προπονητής.

Το Δ.Σ του Α.Ο Σκιάθου, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου.



Πηγή ΑΟ Σκιάθου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου