Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Κουμπαράς αγάπης - χρήματα για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου.

Μία συγκινητική μουσική βραδιά αγάπης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου - Λυκείου Σκιάθου με τίτλο "ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ" και διοργανωτή το Skiathos Life με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ειδικού σχολείου ώστε να αυξήσει τις δραστηριότητες και τα χαμόγελα των παιδιών!



Η εκδήλωση τελέσθηκε υπό την αιγίδα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου Θεοδόση Τρακόσα ενώ το παρών τους δήλωσαν ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Σταμέλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της τοπικής εκκλησίας, ενώ η αίθουσα ήταν ασφυχτικά γεμάτη με πάνω από 300 θεατές.
Παιδιά και στελέχη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (που ήταν υποστηριχτές της εκδήλωσης) άνοιξαν την αυλαία, σπρώχνοντας υπό το φως των κεριών την καρδιά αγάπης (κουμπαρά) έδωσαν το μήνυμα ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί αλλά και όλοι ίσοι απέναντι στο δικαίωμα της καρδιάς που χτυπά δυνατά για ένα καλύτερο μέλλον!
Η έναρξη και η φαντασμαγορική έναρξη της εκδήλωσης συνοδεύτηκε από το τραγούδι "Μα η Καρδιά πονάει όταν ψηλώνει..." που ερμήνευσε αρχικά α καπέλα η Κυριακή Δαμάσκου.
Κεντρική παρουσιάστρια της βραδιάς η Κλεοπάτρα Φωτοπούλου του Skiathoslife η οποία αφού εξήγησε τους λόγους και τη σημαντικότητα αυτού του σχολείου στη Σκιάθο με ευαισθησία, καλωσόρισε στη σκηνή το σπουδαίο πιανίστα και ερμηνευτή Γιώργο Μπελίρη o οποίος είναι τυφλός αλλά παραμένει φωτεινό παράδειγμα για όλους,την εξίσου εξαιρετική ερμηνεύτρια Κυριακή Δαμασκού που κατέπληξε το κοινό με τις φωνητικές της δυνατότητες, αλλά και τους μουσικούς που τους συνόδευαν τον Βαγγέλη Παναγιώτου στο μπουζούκι και το Βαγγέλη Αλεξίου στην κιθάρα για να χαρίσουν στο κόσμο μία μουσική βραδιά σύγχρονων τραγουδιών που όμως άγγιξαν και συγκίνησαν τις καρδιές όλων των παρευρισκομένων !

Ενδιάμεσα της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου παρέδωσε αναμνηστικό τίτλο στο Γιώργο Μπελίρη με τη Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Σκιάθου Φωτεινή Φίλιου ενώ με το Διευθυντή του Skiathoslife Νίκο Τζούμα παρέδωσε αναμνηστικό τίτλο στην Κυριακή Δαμάσκου που αναλαμβάνουν την Καρδιά Αγάπης με τις μελωδίες τους να την ταξιδέψουν για όποιον αντίστοιχο φορέα θελήσει να ενισχυθεί
Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια από την Χορωδία "Φ.Ω.Σ" του 1ου Δημοτικού σχολείου Σκιάθου και με το μήνυμα στα χέρια των παιδιών του ΣΕΟ "ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ" αφήνοντας συναισθήματα αισιοδοξίας ότι όλοι μαζί μπορούμε να "χαράξουμε" το χαμόγελο σε όλα τα παιδιά.
Σημαντικό κομμάτι στην επιτυχία της εκδήλωσης είχε ο Αντώνης Κισουράς που την κάλυψε ηχητικά με το Νίκο Λαθήρη ενώ την μαγνητοσκόπησε ανέλαβε ο Κώστας Γιαγκουδάκης.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ήταν αρκετοί αυτοί που προσέφεραν στον κουμπαρά αγάπης χρήματα για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου.
Η επιταγή των 1000€ θα παραδοθεί εθιμοτυπικά από το διευθυντή του skiathoslife και την κα Δαμάσκου Κυριακή την Τρίτη στο Δήμαρχο Σκιάθου παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τρακόσα Θεοδόση και τον αρμόδιο Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Αναγνώστου.
Το Skiathoslife ευχαριστεί θερμά τους μεγάλους χορηγούς: τον Πρωτέα για την μετακίνηση του Γιώργου Μπελίρη, την Ενωση Ξενοδόχων Σκιάθου και το La Pischine Art Ηotel για τη φιλοξενία του, το Mariana το Super Market ΑΣΤΕΡΑΣ, την EPI SYSTEMS, τη μεταφορική του Χρ. Σανιδά, και το TESLA.

Ευχαριστεί επίσης τον Αθλητικό και Γυμναστικό Σύλλογο Σκιάθου, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους "Σκιάθος" και Γυναικών Σκιάθου καθώς και όλους τους ιδιώτες που συνέβαλαν για την επιτυχία αυτής της βραδιάς.
skiathos life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου