Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Δελτίο Τύπου απο Δήμο Σκιάθου σχετικα με χιονόπτωση


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Σκιάθος 08/01/2017
ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                     
ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
Τηλ: 2427350104
www.skiathos.gr
Facebook.com/skiathos.official
twitter.com/skiathos







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



`Με χιόνι ξημέρωσε η Σκιάθος το πρωί του Σαββάτου 07/01/2017. Η χιονόπτωση  ξεκίνησε από τις 01:30 τα ξημερώματα, ενώ συνεχίστηκε ακατάπαυστα μέχρι και το πρωί της Κυριακής. Ήδη όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό βρίσκοταν σε ετοιμότητα από τα πρώτα λέπτά που ξεκίνησε η κακοκαιρία και παρεμβαίνουν όπου απαιτείται.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε ρίψη θαλασσινού νερού σε όλο το οδικό δίκτυο Σκιάθος – Κουκουναριές ενώ θα συνεχιστεί η ρίψη μέχρι και τις πρωϊνές ώρες της Δευτέρας. Επίσης πραγματοποιήθηκε εκχιονισμός σε αρκετά σημεία του νησιού, όπως: Καλύβια, περιοχή πλαγιά, Άγιος Κωνσταντίνος, Ασέληνος, Κουκουναριές, Ξάνεμος.
Σήμερα Κυριακή, ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος κάλεσε σε σύσκεψη στο γραφείο του τα μέλη του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, ώστε με συντονισμένες ενέργειες να αντιμετωπιστούν τυχόν περαιτέρω προβλήματα, καθώς θα υπάρχει διαρκής και άμεση επικοινωνία του Δήμου Σκιάθου με το Αστυνομικό Τμήμα και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκιάθου για ότι χρειαστεί.
Ακόμα, εξαιτίας της χιονόπτωσης και του πάγου που έχει δημιοργηθεί σε αρκετά σημεία του νησιού, ο Δήμαρχος Σκιάθου ύστερα και από επικοινωνία που είχε με την Περιφέρεια, αποφάσισε να μην λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπάιδευσης τη Δευτέρα 09/01/2017.

Παρακαλούνται οι Δημότες και ιδαίτερα οι ευπαθείς ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου