Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Στις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης οι Σποράδες

Δυο ελληνικές παραλίες των Βορείων Σποράδων συγκαταλέγονται στις 50 καλύτερες της Ευρώπης για το 2017, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Sunday Times», το οποίο βασίστηκε σε έρευνα των αναγνωστών και στις εντυπώσεις που αποκομίζουν οι χιλιάδες επισκέπτες της καλοκαιρινής περιόδου.



Στην πρώτη θέση κατάταξης καταγράφεται η παραλία Άγιος Κωνσταντίνος Γλυφονέρι στη Σκόπελο, και στην έβδομη αντίστοιχα η παραλία Μάραθα της Σκιάθου, δίνοντας το στίγμα των Βορείων Σποράδων σε διεθνές επίπεδο.
Η λίστα κατάταξης των «Sunday Times» για τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης διαμορφώνεται ως εξής: Άγιος Κωνσταντίνος Γλυφονέρι Σκόπελος, Βουτούμι, Αντίπαξοι, Πόρτο Κατσίκι, Λευκάδα, Γιδάκι, Ιθάκη, Ναυάγιο, Ζάκυνθος, Βοϊδοκοιλιά, Μεσσηνία, Μάραθα Σκιάθος, Παλιόρεμα, Μήλος, Αμπέλι, Φολέγανδρος, Σεϋχέλλες, Ικαρία, Σούγια, Κρήτης.
Σχολιάζοντας την πρωτιά που κατέκτησε η Σκόπελος στις προτιμήσεις των ξένων επισκεπτών, η αντιδήμαρχος Αθηνά Ντάκη με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ υπογραμμίζει ότι η παραλία Άγιος Κωνσταντίνος Γλυφονέρι είναι πολύ κοντά στην πόλη της Σκοπέλου, είναι πανέμορφη και γραφική και προσφέρεται για τους λάτρεις των διακοπών. Παράλληλα η ίδια επισημαίνει ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τη Σκόπελο και κάθε αφιέρωμα, έντυπο, ηλεκτρονικό ή κινηματογραφικό, συμβάλλει αποφασιστικά στην ευρύτερη προβολή του νησιού στο εξωτερικό.
Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι η πολυβραβευμένη παραλία Μάραθα της Σκιάθου καταγράφονται στη λίστα με τις καλύτερες της Ευρώπης, ενώ όπως επισημαίνουν επαγγελματίες του νησιού, το ενδιαφέρον από το εξωτερικό είναι σταθερό και τα μηνύματα που προέρχονται από τις διεθνείς εκθέσεις στις οποίες συμμετέχει το νησί επί σειρά ετών είναι εξίσου θετικά.
ΓΛ. ΥΔΡ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου