Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

39ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο(στον Βόλο στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα)

Χαιρετισμός Προέδρου
Αγαπητοί Συνάδελφοι

Η επιτυχία όλων των προηγούμενων συνεδρίων του ΕΣΝΕ κατέστησαν θεσμό στα νοσηλευτικά δρώμενα το Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο που εφέτος θα πραγματοποιηθεί, από 15-18 Μαϊου 2011, στον Βόλο στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, σε έναν πανέμορφο χώρο όπου οι σύνεδροι, επί πλέον, θα μπορούν να επισκεφθούν και να θαυμάσουν το αξιόλογο μουσείο κεραμοποιίας.
Ένα από τα βασικότερα καθήκοντα των νοσηλευτών, όπως και όλων των επαγγελματιών υγείας είναι ο συνεχής αγώνας για την κατάκτηση των νέων δεδομένων της επιστήμης που υπηρετούν, προκειμένου να επαυξήσουν, να διατηρήσουν και να ανακτήσουν την υγεία των συνανθρώπων τους.



Σήμερα, η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνοβιολογίας και ο όγκος των πληροφοριών που προστίθενται κάνει επιτακτική την ανάγκη και αποτελεί πρόκληση η κατάκτηση της νέας γνώσης.
Παρά τα προβλήματα των καιρών, οι νοσηλευτές, μαθημένοι να ανταπεξέρχονται στα δύσκολα, δεν ανακόπτουν τη δια βίου εκπαίδευση και σε εποχές που νοσηλεύουν μετά πενίας, αλλά μετά μεγίστης ευσυνειδησίας, θα ανταποκριθούν στο αντάμωμα για ανταλλαγή νέων γνώσεων, προβληματισμών και ελπίδων.
Στο παρόν συνέδριο με την πληθώρα των εισηγήσεων, διαλέξεων, στρογγυλών τραπεζιών και κλινικών φροντιστηρίων ιδιαίτερου διδακτικού ενδιαφέροντος, δίνεται η δυνατότητα σε όλους μας να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, που είναι άλλωστε και φιλοδοξία όλων των συμμετεχόντων ως ομιλητών. Επίσης, μέσω των εισηγήσεων και προσεγγίσεων διαμηνύεται ο προβληματισμός των νοσηλευτών σε θέματα φροντίδας, που αποτελούν και το κύριο έργο προσφοράς προς τον άνθρωπο.
Τα θέματα του Συνεδρίου άπτονται όλων των αντικειμένων που αφορούν το άρρωστο αλλά και το υγιές άτομο, όπως και τη νοσηλευτική γενικότερα και θα γίνει προσπάθεια να απαντηθούν πολλά ερωτήματα που απασχολούν στο χώρο της υγείας.
Αγαπητοί συνάδελφοι, η πρόεδρος και τα μέλη της οργανωτικής και επιστημονικής επιτροπής σας καλούμε να συμμετάσχετε στο 39ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο, να επωφεληθείτε από το επιστημονικό του πρόγραμμα, αλλά και να βρούμε μια ψυχοθεραπευτική διέξοδο συναντώντας παλιούς φίλους και συναδέλφους και γνωρίζοντας νέους.
Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Δρ Ελένη Κυρίτση
πηγη http://www.esnecongress2012.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου