Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Επιστολή του Δημάρχου Σκιάθου προς τον πρόεδρο του ΛΤΣ για τα Λιμενικά Ταμεία


Επιστολή προς τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου Πάνο Μελαχροινάκη, η οποία κοινοποιείται στα υπουργεία Εσωτερικών και Ανάπτυξης και στην Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, έστειλε ο Δήμαρχος Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης, με την οποία του επιρρίπτει ευθύνες για κωλυσιεργία ως προς την λειτουργία των ΔΛΤ των 3 νησιών και των καλεί να πράξει τα δέοντα για να μην χαντακωθούν οι Βόρειες Σποράδες.
Η επιστολή έχει ως εξής:
«Κύριε Πρόεδρε,
Βάσει της εκθέσεως του Γενικού Λογιστηρίου του...
Κράτους επί της Τροπολογίας του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών “Ρυθμίσεις για την Τοπική Ανάπτυξη, την Αυτοδιοίκηση και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση- Ενσωμάτωση οδηγίας 2009/50/ΕΚ” πρέπει να είχατε προβεί στις ανάλογες ενέργειες και εντός δύο μηνών να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες προκειμένου να λειτουργήσουν τα Λιμενικά Ταμεία των τριών νησιών των Β. Σποράδων.
Έχετε την πλήρη ευθύνη για τη δράση αυτή γιατί απομένει ένας μήνας για να διεκπεραιώσετε τις ανάλογες αυτές ενέργειες.
Είστε υπεύθυνος και υπόλογος απέναντι στους κατοίκους των Β. Σποράδων, εάν περάσει η προθεσμία και δεν υλοποιηθούν τα διατασσόμενα βάσει της τροπολογίας.
Εάν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις που απορρέουν από την παρούσα τροπολογία, για να μην “χαντακωθούν” τα νησιά και η μελλοντική τους ανάπτυξη, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια.
Τέλος, γνωρίζοντας ότι έχετε την πλήρη ευθύνη ως προς την ανάπτυξη των νησιών ή την “νέκρωση” αυτών, πιστεύουμε ότι θα πράξετε τα δέοντα.
Ο Δήμαρχος
Νικόλαος Κ. Πλωμαρίτης»
πηγη Εφημεριδα Βόρειες Σποραδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου