Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

«Ευκαιριακή … συγκόλληση η συνένωση της κεντροδεξιάς»



undefined
Σύμφωνα με τον Π. Μαρκάκη. Ανασύνταξη δυνάμεων στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, αποφάσισε η Κ.Ο.
Γράφει:
09/05/2012, 19:45




Ευρεία συζήτηση για την πορεία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στο εξής, αλλά και προβληματισμός για το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου, ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΛΑΟΣ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, παρουσία όλων των πρώην βουλευτών του Κόμματος, μεταξύ των οποίων και ο κ. Παύλος Μαρκάκης.



Στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, έγινε συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα που άφησε τον ΛΑΟΣ για πολύ λίγο εκτός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Υπήρξε προβληματισμός για το γεγονός αυτό, ωστόσο όλα τα μέλη κλήθηκαν να καταθέσουν προτάσεις τις επόμενες ημέρες προς τον πρόεδρο του Κόμματος, ιδιαίτερα για την καλύτερη οργάνωση της επικοινωνιακής πολιτικής και την εξάλειψη ή τον περιορισμό των παραγόντων που λειτούργησαν ενάντια στην εκλογή του ΛΑΟΣ εντός της Βουλής.


Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, σύμφωνα με τον κ. Μαρκάκη, θεωρεί ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να εισέλθει εκ νέου στη Βουλή και δεν θα προχωρήσει σε μία συζήτηση για την συνένωση της Κεντροδεξιάς παράταξης, πράγμα για το οποίο γίνεται πολύς λόγος τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα με πρωτοβουλία Σαμαρά παραμονές εκλογών.

Ο κ. Παύλος Μαρκάκης, σημείωσε σε δηλώσεις του ότι δεν υπάρχει κοινή αφετηρία του ΛΑΟΣ με τα Κόμματα της κ. Μπακογιάννη και του κ. Μάνου, ενώ υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο που θα συνενώσει την κεντροδεξιά πτέρυγα.

Στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΛΑΟΣ υπήρξε προβληματισμός για το «άνοιγμα» Σαμαρά, όμως τονίστηκε πως ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει ήδη μία σοβαρή πορεία τόσο στην Ευρώπη όσο και στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

«Νομίζω ότι αυτή η συζήτηση μπορεί να γίνει αλλά υπό πολλές προϋποθέσεις και θεωρώ ότι είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα για να ξεπεραστούν εμπόδια, τα οποία δεν έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα αλλά είναι διαχρονικά. Όπως παρουσιάζεται τώρα, φαίνεται ως μία ευκαιριακή συγκόλληση που μπορεί μετέπειτα να δημιουργήσει και πάλι φυγόκεντρες δυνάμεις, παρά το εκλογικό αποτέλεσμα» ήταν η παρατήρηση του κ. Μαρκάκη.
magnesia news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου