Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

15ο Διεθνές SUMMER CAMP Ελληνικού Kyokushinkai KARATE Σκιάθος 2012

15ο Διεθνές SUMMER CAMP  Ελληνικού Kyokushinkai KARATE  Σκιάθος 2012
Τo 15ο Διεθνές SUMMER CAMP διοργανώνει η Ένωση Εκπαιδευτών του Ελληνικού Κyokushinkai KARATE,  του Αρχηγού -Εκπροσώπου Γιώργου Κοσμίδη, στην Σκιάθο περιοχή Κουκουναριές, από 24 έως 28 Ιουνίου.
Επίσημος προσκεκλημένος ο Άγγλος βετεράνος Δάσκαλος Shihan Cyril Andrews, 6 Dan,  Αρχηγός -Εκπρόσωπος της  Βρετανικής Οργάνωσης Κyokushinkai (Μέλος του ΔΣ και της Εξεταστικής  Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Κyokushinkai), ένας από τους παλαιότερους Δασκάλους -Μαθητές του Ιδρυτού ΜΑΣ ΟΥΑΜΑ, ο οποίος πέρασε .....
με επιτυχία τα 50 ΚΟΥΜΙΤΕ, έναν άθλο που κατάφεραν λίγοι Ευρωπαίοι. Μαζί του θα διδάξουν οι SENSEI Γιώργος Κοσμίδης,  4 DAN -Kyokushinkai, 5 Dan ΕΛΟΚ ( Αρχηγός -Εκπρόσωπος της Ένωσης Εκπαιδευτών –Α΄ Αντιπρόεδρος ΕΛΟΚ), Μελικίαδης Οτάριο, 4 DAN - Κyokushinkai -3 DAN ΕΛΟΚ (Branch Chief - Aρχηγός Β. Ελλάδος), καθώς και η Πρωταθλήτρια Ευρώπης  του Αγωνιστικού ΣΠΟΡ ΚΑΡΑΤΕ και επί 15 χρόνια Μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδος της ΕΛΟΚ, Βίκυ Κοσμίδου, 2 DAN  -Kyokushinkai -4 DAN της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας WKF.
To Διεθνές CAMP θα διαρκέσει 4 ημέρες και θα διδαχθούν τεχνικές ΚΑΤΑ -ΚΙΧΟΝ, ανάλυση ΜΠΟΥΝΚΑΙ, με προπονήσεις πρωί -βράδυ 7 με 9, ενώ στο τέλος θα γίνουν και εξετάσεις προαγωγής βαθμών 1ο και 2ο ΝΤΑΝ και θα ολοκληρωθεί με το αποχαιρετιστήριο ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΠΑΡΤΥ (αποχαιρετιστήρια Δεξίωση).
Εκτός των Δασκάλων του Kyokushinkai όμως , επίσημος προσκεκλημένος είναι και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ  Shihan  Μπουλούμπασης  Χρήστος, 8 Dan  -Αρχηγός του WADO -RYO KARATE στην Ελλάδα , ο οποίος και θα διδάξει Τεχνικές Αυτοάμυνας οπλισμένου Άνδρα -Ειδικές τεχνικές του Στυλ .
Στην διοργάνωση δήλωσαν συμμετοχή μέχρι στιγμής Αθλητές και Εκπαιδευτές από την Βρετανία, Μολδαβία, Ιταλία, Γαλλία και φυσικά Μέλη της Ένωσης Εκπαιδευτών του Ελληνικού Kyokushinkai.
Η διοργάνωση έχει την επίσημη έγκριση και πλήρη στήριξη της ΕΛΟK και τέλει υπό την αιγίδα του Δήμου της Σκιάθου.
Η Ένωση Εκπαιδευτών του Ελληνικού Κyokushinkai, που αριθμεί 25 Μέλη, στην προσπάθεια ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ στην περιοχή, ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία της διοργάνωσης από το 1997 και συνεχίζει, παρά τις αντιξοότητες, λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Στην πρωτοβουλία αυτή συμβάλει καθοριστικά και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ σημαντική στήριξη παρέχουν οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Αδελφών Δερβένη, Πέτρο και Άρη, με τις προσιτές τιμές  διαμονής και διατροφής όλων των συμμετοχοντων.
Η Ένωση Εκπαιδευτών θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους Αθλητές του Συλλόγου Παραδοσιακού ΚΑΡΑΤΕ Αγριάς, ότι για την νέα εκπαιδευτική περίοδο, ο Σύλλογος θα λειτουργεί σε νέα διεύθυνση στην αίθουσα του Παλαιού ΟΤΕ (Αγριά) με εκπαιδευτή -Μέλος της Ένωσης, με Επίσημο Πτυχίο της ΕΛΟΚ και της Παγκοσμίου Οργάνωσης Kyokushinkai  , Πρωταθλητή , με μεγάλη εμπειρία σε Διεθνείς Αγώνες KNOCK-DOWN  - KOYMITE και ΚΑΤΑ, κάτοικο Αγριάς  και Βόλου, με την εποπτεία αλλά και προσωπική παρουσία και διδασκαλία  του Δάσκαλου Γιώργου Κοσμίδη.
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1992, αναγνωρίσθηκε από την Γ. Γραμματεία Αθλητισμού, είναι επίσημο Μέλος της ΕΛΟΚ με αριθμό 129  και έχει στην δύναμή του 32 Αθλητές με αγωνιστικό Δελτίο της  Επίσημης Ομοσπονδιας.
Προσκαλούνται 3 Ιουλίου, ημέρα Τρίτη, ώρα 19.00 μ.μ., όλα τα μέλη του Συλλόγου, γονείς και αθλητές στη νέα αίθουσα προπονήσεων για την περαιτέρω λειτουργία και οργάνωση του Συλλόγου κατά την νέα εκπαιδευτική περίοδο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μουσούλη Ανάργυρο (Αγριά) και τον εποπτεύοντα προπονητή κ. Γιώργο Κοσμίδη.
πηγή: www.e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου