Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Με Γαλάζιες Σημαίες οι παραλίες στο Skiathos Palace Hotel






Οι δύο υπέροχες παραλίες «Κουκουναριές» και «Μάραθα» που «αγκαλιάζουν» το μεγαλύτερο στη Θεσσαλία ξενοδοχειακό συγκρότημα Skiathos Palace στη Σκιάθο, βραβεύτηκαν για μία ακόμη χρονιά με Γαλάζια Σημαία (Blue Flag).

Η ακτή «Μάραθα» αποτελεί τη μοναδική παραλία στη Θεσσαλία όπου η συμμετοχή στο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες» έγινε κατόπιν ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ακτή, έχει οργανωθεί και διαχειρίζεται από το Skiathos Palace, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και την υποδομή που απαιτούν τα 32 συνολικά αυστηρά κριτήρια του προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες», τα οποία σχετίζονται μεταξύ άλλων με την ποιότητα νερών κολύμβησης, την περιβαλλοντική εκπαίδευση-πληροφόρηση-διαχείριση, την προστασία του περιβάλλοντος της ακτής και του παράκτιου χώρου, καθώς και με την ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών.


Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις συνολικά τέσσερεις ακτές της Σκιάθου που βραβεύθηκαν με Γαλάζια Σημαία για το 2012, οι συγκεκριμένες δύο βρίσκονται στην ίδια περιοχή του νησιού, ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο Skiathos Palace.
ΠΗΓΗ MAGNESIA NEWS 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου