Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Το 18ο ελληνικό summer camp SHIN-KYOKUSHINKAI ΚΑΡΑΤΕ στο ξενοδοχείο Skiathos Palace Hotel


Για 18η συνεχομενη χρονιά η Ένωση Ελληνικού Shin-KYOKUSHINKAI KARATE διοργανώνει καλοκαιρινό σεμινάριο-Summer Camp στο όμορφο νησί της Σκιάθου.Το σεμινάριο ξεκινάει στις 28 Ιουνίου ημέρα Kυριακή και διαρκεί μέχρι τις 2 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη.Στο εν λόγω σεμινάριο ,το οποίο συγκαταλέγεται στα πιο γνωστά και δημοφιλή παγκοσμίως SUMMER CAMP και είναι το πρώτο που οργανώσε στη χώρα μας στο shinkyokushinkai KARATE και το μοναδικό σε όλη την χώρα που διαρκεί 5 ημέρες και με διπλές προπονήσεις ,θα διδάξουν μεγάλοι δάσκαλοι παγκοσμίου φήμης με τη συμμετοχή αθλητών από χώρες του εξωτερικού.


Eπίσημοι εκπαιδευτές
Shihan Cyril Andrews Αρχηγός -εκπροσωπος Βρετανικου Shin- kyokushinkai -Πρόεδρος Εξεταστικής και τεχνικής Επιτροπης της Ευρωπαικής Οργάνωσης , απονομής Βαθμών DAN-μελος του ΔΣ της ΕΚΟ
Shihan Juan Carlos Escalera Roldan 6 DAN
Aρχηγός –Εκπρόσωπος τoυ Ισπανικού Shin-Kyokushinkai Καράτε-Mέλος της εξεταστικης και τεχνικής επιτροπής της Ευρωπαικης οργάνωσης
Shihan Γιώργος ΚοσμίδηςAρχηγός –Εκπρόσωπος του Ελληνικού Shin-Kyokushinkai Καράτε 5 DAN
ο Shihan Avdantil Shengelia -Αρχηγός -Εκπρόσωπος του Γεωργιανού Shin-kyokushinkai KARATE 5 DAN
Shihan Pedro Soriano Nogues 5 DAN
Εθνικός προπονητης του Ισπανικού SHINKYOKUSHINKAI
Sensei Οτάριο Μελικιάδης-Βranch Chief Βορείου Ελλάδος 4 DAN
Sensei Γιώργος Ευαγγελιδάκης 3 DAN
Aντιπρόεδρος του Ελληνικού shinKyokushinkai Καράτε


Η διαμονή των αθλητών θα γίνει στο 5* Ξενοδοχείο Skiathos Palace στην φημισμένη περιοχή των Κουκουναριών.Πληροφορίες στο τηλ της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ KYOKUSHINKAI KARATE Βόλο.
Στο τέλος του Καμπ , θα γίνουν οι εξετάσεις βαθμών DAN , κατά τα Ευρωπαϊκά και Ιαπωνικά πρότυπα .Την τελευταία ημέρα , 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο επίσημο Σεμινάριο Διατησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας 'Αοπλης Μάχης Πλήρους επαφής (FULL CONTACT) ,όπου θα συμμετάσχουν όλοι οι εκπαιδευτές ,των Συλλόγων Μελών όλων των Οργανώσεων που καλλεργούν το Αθλημα του SOSAI MAS OYAMA . Στο Σεμινάριο θα διδάξουν οι 4 SHIHAN Διαιτητές ΜΑΙΝ REFEREE ΚΟΥΜΙΤΕ -ΚΑΤΑ της Ευρωπαικής και παγκόσμιας Οργάνωσης SHINKYOKUSHINKAI. 


πηγή  Ένωση Ελληνικού Shin-KYOKUSHINKAI KARATE

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε πολυ για την ανακοίνωση .η 18η συνεχόμενη χρονιά στην Σκιάθο , πιστεύουμε οι συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στο Νησί . Ο Δημος όμως δεν εχει στηρίξει αυτή την μοναδική στην Ελλάδα διοργάνωση οσο θα έπρεπε .Εφετος θα εχουμε αθλητες και εκπαιδευτες απο Αγγλία , Ισπανια , Γεωργία , Μολδαβία , Ιταλία και Ελλάδα .Ελπιζουμε να εχουμε την εμπρακτη στήριξη του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή