Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

H Κατερίνα Βρανά στη Σκιάθο

Η γνωστή καλλιτέχνης παρουσιάζει πρωτότυπη stand up comedy    
Στη Σκιάθο βρίσκεται η Κατερίνα Βρανά, η οποία θα παρουσιάσει ένα μοναδικό stand up comedy σήμερα Πέμπτη, 16 Ιουλίου στις 21.00, στο Kivo art & Gourmet Hotel, στην περιοχή Μικρός Βασιλιάς. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.


 Η Κατερίνα Βρανά είναι γέννημα - θρέμμα Ελληνίδα που από το 2000 ζει στο εξωτερικό. Η βάση της είναι το Λονδίνο, έχει ζήσει στην Ινδία και έχει κάνει παραστάσεις σε Αγγλία, Ελλάδα, Αμερική και Αυστραλία. Εκανε σπουδές υποκριτικής αλλά την κέρδισε ο κωμικός αυτοσχεδιασμός.
Το πρώτο της σόλο σόου «Feta with the Queen» απέσπασε πολύ καλές κριτικές και το CNN την κατέταξε στην λίστα «Γυναίκες Κωμικοί Που Πρέπει Να Δείτε».
Εχει παρουσία σε τηλεοπτικές σειρές στην Ελλάδα, θεατρικές παραγωγές στο Λονδίνο, στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου & σε ταινίες μικρού μήκους σε Ελλάδα και Αγγλία κι έχει συνεργαστεί με τους Αγγλικούς τηλεοπτικούς σταθμούς BBC και Channel 4. Οταν βρίσκεται στην Αγγλία, εμφανίζεται καθημερινά σε παραστάσεις stand-up comedy και τρέχει ένα από τα πιο πετυχημένα comedy clubs του Λονδίνου, το Angel Comedy.
Το χιτ stand-up comedy σόου της Κατερίνας Βρανά «Feta With The Queen» παρουσιάστηκε όλο το χειμώνα στην Αθήνα, με τις παραστάσεις της να είναι διαρκώς sold out.
taxydromos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου