Skiathos Palace Hotel Resort - Μοναδική Διαμονή με θέα 5 αστέρων...

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Στην κατάκτηση των τριών βαθμών στοχεύει η Σκιάθος στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Μελισσατίκων.(KΥΡΙΑΚΗ 13.3Ο ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ "Γ.ΣΑΡΡΗΣ")

Επιστροφή στις νίκες θέλει η Σκιάθος κόντρα στον Άρη Μελισσατίκων (άρθρο απο goalpost.gr)

 Οι νησιώτες μέχρι στιγμής στο δημοτικό στάδιο Σκιάθου «Γ. Σαρρής» έχουν το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με Αίαντα Σούρπης, Αθλητική Ένωση 2002 και Σαρακηνό. Έτσι, κόντρα στον Άρη θα επιδιώξουν να διευρύνουν το σερί και ταυτόχρονα να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.


Η Σκιάθος στο τελευταίο ματς που έγινε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στη Νεάπολη, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Πανιώνιο. Έτσι, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος στη βαθμολογική κατάταξη της Α' κατηγορίας, πρέπει πάση θυσία να ξεπεράσει χωρίς απώλειες το εμπόδιο του μεθαυριανού αντιπάλου της.
Ωστόσο, για να συμβεί αυτό η Σκιάθος οφείλει να μην επαναλάβει την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Βόλο με τον Πανιώνιο, κάτι που επισήμανε στο Goalpost.gr και ο προπονητής της ομάδας των Β. Σποράδων, Κώστας Γραμματικός: «Θέλω να ελπίζω πως η άσχημη εικόνα που δείξαμε με τον Πανιώνιο ήταν απλά μία κακή παρένθεση. Μίλησα με τους παίκτες μου, εντοπίσαμε τα λάθη που έγιναν και αισιοδοξώ πως στον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη θα δείξουμε τις πραγματικές δυνατότητές μας. Ο προσεχής αντίπαλός μας εμφανίζεται δυνατός και στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ο Άρης είναι υπολογίσιμη ομάδα και ο αποκλεισμός του στο κύπελλο Ερασιτεχνών από τον Αλμυρό δεν μας ξεγελά. Άλλωστε, το πρωτάθλημα με το κύπελλο είναι δύο εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις. Οπότε, αν από την πλευρά μας θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο τη φετινή σεζόν, οφείλουμε στην έδρα μας να μην έχουμε την παραμικρή απώλεια βαθμών».
Αιχμές Γραμματικού για τη διαιτησία
Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Σκιαθίτης προπονητής αναφέρθηκε και στο ζήτημα των διαιτητικών αδικιών που υφίσταται φέτος η ομάδα του, λέγοντας: «Τόσο στο παιχνίδι με την ΑΕ Διμηνίου, όσο και σε αυτό με τον Πανιώνιο, οι διαιτητές μας αδίκησαν κατάφωρα. Θεωρώ ότι οι διαιτητές πρέπει να στέκονται στο ύψος τους και να σφυρίζουν σωστά. Ειδάλλως ποιος ο λόγος να λαμβάνουμε μέρος στο πρωτάθλημα; Μήπως κάποιοι θέλουν να δουν τη Σκιάθο να καταλήγει όπως η Σκόπελος, που αποσύρθηκε από τα τοπικά πρωταθλήματα; Δεν το καταλαβαίνουν ότι έτσι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας γίνεται φτωχότερο;».
Στην αποστολή ο Ναλμπάντης
Εν τω μεταξύ, στη διάθεση του προπονητή του τέθηκε πλέον ο Θεολόγης Ναλμπάντης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής προέρχεται από πολύμηνη απουσία, λόγω της εγχείρησης που υποβλήθηκε μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη. Ο Ναλμπάντης θα συμπεριληφθεί στην 18άδα και δίχως σοβαρό απρόοπτο αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Άρη. Τον τελευταίο καιρό ο παίκτης δίνει κανονικά το «παρών» στις προπονήσεις, οπότε ο χρόνος ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα, όσον αφορά την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Σκιάθου.
Εκτός μάχης ο Καμπουρέλης
Ο Χρήστος Καμπουρέλης θα παρακολουθήσει από την εξέδρα έναν ακόμη αγώνα της Σκιάθου, αφού εξακολουθεί να μένει εκτός «μάχης», λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στη μέση. Ο Καμπουρέλης φέτος έχει προλάβει μόλις σε ένα ματς, στερώντας από τους νησιώτες μία αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν. Μέχρι στιγμής ακολουθεί συντηρητική αγωγή και απέχει από τις προπονήσεις, τουλάχιστον έως να ξεπεράσει το πρόβλημα της οσφυαλγίας και να συμπεριληφθεί ξανά στα πλάνα του Κώστα Γραμματικού.
πηγή http://www.goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου